Herpes v tehotenstve

nivea777
27. júl 2016

je herpes podla vas velka komplikacia?(na ustach a nose)moze to uskodit babatku?Mali ste to niektora?Herpes sa mi objavil este skor ako som zistila,ze som tehotna.Dakujem za rady

altair
27. júl 2016

Pokiaľ ho nemáš prvýkrát v živote, nemal by uškodiť. Aj ja som mala a malá je zdravá.

sidanka
27. júl 2016

Polovicu tehotenstva som mala nie ze 1 herpes, ale na perach zo vsetkych stran, v nose, po bokoch nosa a na brade velike loziska tejto "fajnovky" a to par mesiacov v kuse, nie a nie sa toho zbavit. Som sa hanbila normalne vyjst von. Vysledok = mam uplne zdraveho syna, postupujucou tehotnostou tie herpesy ustupili.

nivea777
autor
27. júl 2016

co si si nato davala?lebo vraj sa nemoze davat nic. mavam herpes casto a liecila som si ho vzdy mastickou

nivea777
autor
27. júl 2016

co si si nato davala?lebo vraj sa nemoze davat nic. mavam herpes casto a liecila som si ho vzdy mastickou

sidanka
27. júl 2016

Davala som si konopne serum Cannaderm sa to tusim volalo, potom Tea Tree olej, na vatovu tycinku a natriet...ono to moc extremne nepomaha, ale aspon mi to vysusilo trosku

gretka20
27. júl 2016

tiež som mávala herpesy v tehotenstve. dokonca aj ked som šla rodiť sa mi urobil. dávala som si náplaste na herpes

seahorse27
27. júl 2016

@nivea777 ak si ho mávala aj predtým, nič sa nedeje, babu to neuškodí. Ja som tiež mala asi v 11.tt. Normálne som si dávala Compeed náplaste, veď je to len lokalne liečivo.

birbalka
27. júl 2016

Ahoj. Aj ja mavam herpesy casto, tehotenstvo nevynimajuc. Mne pomol propolis a naplastne na herpes - aj pri velkych rozsiahlych herpesoch.

tmonika
27. júl 2016

aj ja som mala asi v 8 tt tiez som sa bala ci to nieco moze byt, aj som sa pýtala lekara, ale ak si ho mala aj predtym tak sa nic nedeje. Pozor ked sa mimi narodi aby neprislo do kontaktu s niekym kto herpes ma prave vyhodeny, alebo sa mu zacina.

birbalka
27. júl 2016

Ano, pri babatkach si treba davat velky pozor, aj ty sama ak ho mas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre