Herpes v 9. týždni

linduska_
10. nov 2024

Ahojte,
niekoľko dlhých rokov sa mi vyhadzujú na perách 2-3x za rok herpesy. Liečila som sa u imunologičky v marci tohto roka, tak pravdou je, že cca 6 mesiacov som žiaden nemala a bum vyhodil sa mi včera drobný herpes na pere, nad perou som mala vyrážku, kt. sa už hojila a ešte aj na nej sa začali tvoriť herpesové bublinky, jediné čo som si na to dala je na vysušenie zubná pasta, mm bol v lekárni a poradili mu tam herpesin hoci spomenul, že som tehotná, ale čítala som, že nie je vhodný v tehotenstve, takže si ho nechcem dávať.
Dnes ráno som sa zobudila a už mám tretí herpes takmer v kútiku pery(priložím aj foto).
Celý herpes a to ako vyzerám mi je výsostne jedno, bojím sa len o maličké, nakoľko som stále takmer na začiatku. Môže mu ten herpes uškodiť? Prosím, poraďte mi čo na to. Veľmi sa bojím.
Som v 9tt. Mimochodom beriem Femibion 1 a Duphaston 2x denne.

glade22
10. nov 2024

Ak si mala herpes aj predtým, už máš protilátky, nič sa bábätku nestane. Tiež som.mala v začiatkoch tehotenstva a všetko bolo v poriadku.

majus2323
10. nov 2024

@linduska_ ahoj na som mala presne nejak v tomto týždni herpes a keďže som si ešte neuvedomovala moc že som tehotná dala som si naň aj 1x Zovirax a potom mi doplo môžem ja vlastne Zovirax? No nie nemôžem ... Tak som si kúpila Cannadent tuším , taká zelená vodička za pár šupov v Dr. Max. Som momentálne v 21 týždni a všetko je v poriadku 🙂 l

sajmi
10. nov 2024

Skús teatree olejček

terezia323
10. nov 2024

@linduska_ neboj takýto herpes bábätku neuškodí

marlik24
13. nov 2024

@linduska_ ak si už mala predtým herpes tak je to v poriadku .v tehotenstve je oslabená imunita. Ja som mala asi 5krat za celé tehotenstvo. Jeden mi zmizol a o dva týždne som mala ďalší .bábätko to nijak neohrozuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre