Herpes na ústach v 25. týždni

jonka23
3. apr 2019

Ahojte baby...je herpes nebezpečný pre dieťatko!??mala by som zájsť dokt!??som teraz v 25 týždni....Kontrolu mám 11.04...

lus83
3. apr 2019

@jonka23 daj si na to propolis.

lasskonka
3. apr 2019

@jonka23 ahoj.mne moj gynekolog povedal, ze je to ok ked som ho mavala aj mimo tehotenstva. Ale mne sa to stalo v 4.tyzdni cca. Mala som ho vtedy najvacsi za cely moj zivot..cez celu hornu peru. Asi ked ho nemavas a stalo sa ti to teraz prvykrat treba sa nato pozriet. Tak som to od neho pochopila.

mimulik
3. apr 2019

@jonka23 ja som ho mala niekolkokrat pocas tehu..aj teraz mam a v piatok ma caka cisarsky..treba si dat aj b complex

bobula46
3. apr 2019

Neboj sa, pokiaľ je v brušku nebezpečný nie je. Pokiaľ by si mala aj po narodení tak vtedy nepobozkávať bábätko 🙂 ja som mávala a aj mávam často. Je to dôsledok zníženej imunity, daj si nejaké B a C vitamíny a bude všetko ok 🙂

wewe4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atislava9
3. apr 2019

Ja som mala v 3.trim a dala som si len naplast. Vraj je to rizikovejsie v 1.trim, u mna to lekarka neriesila

habibim
3. apr 2019

Momentálne som začala 35tt a na pere sa mi hojí už 4.ty herpes v tomto tehotenstve... Mávam ho od 3rokov.. Babu sa nestane nič, len by som ti odporučila dávať si pozor na prenos herpesu dole..

jonka23
autor
3. apr 2019

@habibim
Dakujem....Som sa trochu ukludnila!!!

andreagartnerova
6. apr 2019

Ja som mala aj pocas porodu a aj teraz mam a co som nasla za dva dni mi zmizne striekam ho aloe, inak som to mavala aj tyzden dva a to nie jednu ale viac horucok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre