Ahojte zienky,idem si k Vam pre radu,koncim 14 tt,som druhorodicka a na spodnej pere mam herpes. Velmi to stipe a pali,v lekarni mi poradili fungicidin masticku,ale mam pocit,ze to vobec nezabera ... som zufala,pretoze som to nikdy nemala,ani v prvom tehu ... neviete poradit ? 🙂
Ja som to mala pred pár dňami a hneď v zárodku som to zastavila s Oparstop-om, ale môže sa aj zovirax. A prikladala som si na to aj prerezaný cesnak.
mne na to pomaha obycajna alpa, alebo biela zubna pasta... treba to vysusit... mne osobne zovirax vobec nepomahal...
@nikkyniks ja ho mám od včera a dávam si na to alpu a už je to lepšie nieje až taký veľký...
V tehotenstve treba byt s herpesom opatrna (ja mam zlu vlastnu skusenost), preto urcite by som sa o tom zmienila na dalsej kontrole u gynekologa....a na pomoc, mne pomaha uz spomenuta Alpa alebo Zovirax
Som v 21 tt a herpes mam uz druhy krát susim len alpou a ja ich mavam casto hlavne ked som vysadila tabletky na alergiu ktore brat nemozem
Alpa, ja to mavam casto, pre mna su vsetky masticky hlupost, mne nikdy nezaberali a to som ich skusila za tie roky teda dost.., este mi kedysi pomahala taka vonava silica, olejcek, ale ani to uz nezabera
@nikkyniks ja by som doporučila aj toto prírodné bylinkové sérum, mám s ním dobré skúsenosti : http://jane.sirael.sk/sera/249-herpesol-serum-n...
V alpe rozpustiť acilpirín a potierať herpes a ešte zubnou pastou.
Mne baby tu na koňovi poradili maz z ucha. A keďže bol večer a ja som doma nič nemala, tak som to vyskúšala aj keď niekomu sa to môže zdať nechutné. A naozaj to zabralo. A treba nasadiť b-komplex ako prevenciu
Baby, viem, že pre niekoho to bude nechutné, ale 100% účinné. Posielať mazom z ucha, a to si nerobím srandu. Naozaj to pomáha. Pekné to vysuší a za niekoľko dní zmizne len treba často potierať.
Potierať mazom. Píšem z mobilu
@majdalenka23 mne ten maz z ucha pomahal na kutiky na pere... 😉 nemavam to casto, ale pomohlo to...
Ďakujem vám,skusam.uz vsetko,strasne to "kluje",neviem ako to spravne napisat :D
Herpes riešim pomerne často najmä v tomto obdobi. Masticky mi nepomáhali vôbec. Ale pomáha cajovnikovy olej, b komplex, zubná pasta paradontax lebo je suchsia a na noc opar nemokva najmä ten co je v nose, alebo pri nose. Ešte je dobre dávať ku koncu zinkovu masť.
Ahojte,tak skusila som zovirax duo,nepomohlo,iba rozmoklo a palilo velmi,včera vecerrod zufalstva som.skusila.sudocrem.a cuduj sa svet,zabralo,dnes.som.ho.natrela este dva krat a herpes.mizne 🙂
@nikkyniks naozaj skús ten ušlý maz, pekne ti to vysuší. Viem o čom hovorím
Baby ktore pisete ze herpes vysusate alpou, robili ste tak aj v tehotenstve? Nie je to nebezpecne? Nemoze sa alkohol v alpe dostat pri kontakte s herpesom do krvi? Fakt ma to zaujima
@siera_springs nemyslim... a aj keby je to take mini množstvo ze to je nic...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som v tehu tee trea olejom potierala