ahojte baby ja viem ze je tu takato tema uz ale nedocitala som sa v nej nic konkretne 😒 ja som v 14tt a na pere sa mi robi herpes a herpesy nemavam ☹ mala som herpes na pere asi dva krat v zivote a stale to nieco signalizovalo a teraz sa toho obavam viete niekto k tomu nieco blizsie?dakujem za odpovede 🙂
Ja som ho mala tiež na začiatku tehu, tuším v nejakém 9-10tom týždni, šla som k doktorke pre istotu, lebo som sa cítila malátne a mala som zapálené hrdlo vtedy. Asi si len bábo berie vitamíny a tebe to znížilo imunitu. Podľa mňa to nič neznamená, aj kamoška to na začiatku mala a už je všetko v pohode.
ahoj aj ja som ho mala v tehu v prvom trimestri a akurat som bola u gyn na poradni a doktor ze v pohode mozem pouzit masticku na herpes zovirax.alebo aj inu ze pre babo to nieje ziadne ohrozenie vacsinou herpes sa robi z vycerpania z vnutornej teploty pri nejak zmenach v tele pri oslabenom oraganizme.
mne sa vyhodil v 5 tt, len co som zistila, ze cakam babetko. aj hrdlo som mala zapalene. zena je v tehotenstve oslabena, lebo telo musi vyvijat extra energiu na spravny vyvin babetka, tak dakedy sa vycerpa a vtedy nevladze bojovat proti infekciam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mala som aj ja asi v 10 tt, signalizovat to moze napr nedostatok spanku, stres atd. nedavala som si na to nic, kvoli pripadnym vedlajsim ucinkom. zmizol do troch dni. netreba sa znepokojovat