Herpes na pere v tehotenstve. Čo to znamená?

tanja61
25. aug 2010

ahojte baby ja viem ze je tu takato tema uz ale nedocitala som sa v nej nic konkretne 😒 ja som v 14tt a na pere sa mi robi herpes a herpesy nemavam ☹ mala som herpes na pere asi dva krat v zivote a stale to nieco signalizovalo a teraz sa toho obavam viete niekto k tomu nieco blizsie?dakujem za odpovede 🙂

marthuska
25. aug 2010

mala som aj ja asi v 10 tt, signalizovat to moze napr nedostatok spanku, stres atd. nedavala som si na to nic, kvoli pripadnym vedlajsim ucinkom. zmizol do troch dni. netreba sa znepokojovat

klaudia85
25. aug 2010

Ja som ho mala tiež na začiatku tehu, tuším v nejakém 9-10tom týždni, šla som k doktorke pre istotu, lebo som sa cítila malátne a mala som zapálené hrdlo vtedy. Asi si len bábo berie vitamíny a tebe to znížilo imunitu. Podľa mňa to nič neznamená, aj kamoška to na začiatku mala a už je všetko v pohode.

katarina822
26. aug 2010

ahoj aj ja som ho mala v tehu v prvom trimestri a akurat som bola u gyn na poradni a doktor ze v pohode mozem pouzit masticku na herpes zovirax.alebo aj inu ze pre babo to nieje ziadne ohrozenie vacsinou herpes sa robi z vycerpania z vnutornej teploty pri nejak zmenach v tele pri oslabenom oraganizme.

sabiatko
27. aug 2010

mne sa vyhodil v 5 tt, len co som zistila, ze cakam babetko. aj hrdlo som mala zapalene. zena je v tehotenstve oslabena, lebo telo musi vyvijat extra energiu na spravny vyvin babetka, tak dakedy sa vycerpa a vtedy nevladze bojovat proti infekciam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre