Ahojte, mám vyskocenu platničky vľavo... Plus obe v krčnej chrbtici... Včera sa mi stala nehoda, pri banalnom zatvarani dvier, veľmi ma seklo v krížoch a hneď strelilo do pravej nohy, neviem sa pohybovať... Na toaletu prejdem len s pomocou... Ja neviem čo mám robiť, ísť do nemocnice, kde mi aj tak nič nemôžu dať, či to nejako doma pretrpieť..... Asi som skončila aj s chystanim.... Je tu nejaká dobrá duša, ktorá v takejto ťažkej forme prežila???? 😢 😢 😢 😢
@majorosovalucia len pruser je to, že ani na toaletu neprejdem, bolesť vydržím, len pohyblivosť je na nule, keď sa ani utrieť neviem 😢😢😢😢😢😢😢budem musieť ísť, jaj, som si to riadne skomplikovala 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
@aber tak to urcite musis ist.Opatruj sa.
@majorosovalucia ďakujem aj ty 😳,smutno mi je...
@aber ahoj, mne sa stalo toto tiez v tehotenstve asi v 7 mesiaci. seklo ma a ani som sa nepohla.nemohla som sa postavit a vyrovnat. lezala som na zemi na tvrdom.na zachod s placom a takmer po styroch. Volala som k dr. povedala ze max. paralen mozem a suche teplo. Ja som sa nahrievala chrbat lampou a po 3 dnoch povolilo. Ono to prejde ta akutna bolest, treba to vydrzat. Potom az do konca som uz nemala problem akurat ma boleli krize.
@1sweet akou lampou ak sa môžem opýtať? Mam rovnaký problém som v 33tt..
@1sweet môžem sa opýtať akú lampu ste používali? Môžem infračervenu 100w?mam rovnaký problém
@tinka1234567 ahoj, klasiku infračervená, na také nahrievanie
@1sweet tiež som si takú objednala ale niekde sa, píše ze v tehotenstve radšej nie tak teraz neviem..
@tinka1234567 no neviem, mne to pomohlo. ale spýtaj sa radšej Dr.
@1sweet ok a ako často a koľko minút asi? Brala si aj paralen?
@tinka1234567 paralen som si dávala. ale už nepamätám koľkokrát som si tou lampou svietila, už je to 9 rokov späť. 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@aber viem co prezivas,ja som to mala plus zlomeny stavec L4-5,ja som s tym chodila 6 mesiacov rtg nic neukazalo az MNR. To som nebola tehu.Mozno by stalo zato ist do nemocnice,mozno nieco na uvolnenie ti daju,neviem to posudit.Aj ked v tehu malo co sa moze.Mne neurochirurg povolil lokalne gely a paralen,masaze s fyzioterapeutom.Mozno by stalo zato ist za nejakym fyzioterapeutom. Mne teraz pomahaju masaze ked ma bolia krize a hlava,predsa len tehu je napor na chrbticu.