Baby odporúčajte nejaký krém,mastičku čo je vhodné počas tehotenstva na hemoroidy.. som v 9.mesiaci dakujem
Všetko čo sa bežne používa.factu masť.cipky proctoglyvenol.pri krvácaní detralex
@em4life a pomohlo to prosim?
@janinah nekrváca to len je to bolestivé
@viktoria021202 pomoze ti krd porodis ssi najviac. Dovtedy vela pi, nech mas makke ee
@kitycat budem rodiť sekciou dúfam že potom to prejde nikdy som nemala predtým
Ja mam boli bolestive aj krvácali .. pouzivam proctogyvenol uz nebolia krvacaju sem tam ale trčia stale 🥺tiez som v 9mesiaci
@martaatram je to hrozné :( dúfam že po pôrode to zmizne
@viktoria021202 no aj ja neviem ale simoredstavit co to bude ked teraz mam dva celkom velke von a ked budem tlacit 😳😩😩😩
@martaatram áno aj ja mám to von a velké je to 😞 a len krem pouzivate? Ci aj cipky?
@em4life moze sa aj faktu mala som ho tiez predpísaný … mne dr povedala ze v 3 trimestri sa uz moze viacmenej vsetko
@viktoria021202 krem ,čipky ,a vlhčené utierky …. Po čipkach na 3 den bolest zmizla … ale trčia mi stale von 🤷♀️a to uz pouzivam asi mesiac a nie a nie sa stiahnut a to nemam tvrdú stolicu cize netlačím
Baby ja som asi mäsiar, ale mne to naozaj pomohlo 🤣 sice som nemala v tehotenstve, ale spravili sa mi tlacenim pri porode. Bolest neskutocna, mala som pocit, ze zp mna vnutornosti vypadnu.... No a ja som si ich pozatlacala dnu, natierala som hemostop gelom a kedze som kazdu potrebu po porode robila v sprche, tak som si umyla aj zadok a jemne zakazdym aj s tym gelom pozatlacala a zmizli mi uplne. Nevravim, ze je to medicinsky správne, mne to vsak naozaj zabralo
@viktoria021202 ja som mala uz predtym, aj 2x laserom odstranene s ako som otehotnela tak to zase. No hovoril mi, ze to budeme riesit az po porode, ze to sa asi este zhorsi dovtedy, ale "nastastie" som mala akutny cisar a tlaky dole neboli.
Niekomu sa uz nevratia. Snad to bude tvoj pripad. Mne sa asi este vratia, ale uz som s tym zmierena
No a teda neutieraj sa toaletakom ale fakt sprchuj
@kitycat aj ja budem mať sekciu chvala bohu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 takže dúfam že to bude ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som mala Proctoglyvenol