Hemoroidy počas pôrodu

01martina01
3. jún 2023

Ahojte , chcela by som sa spýtať , trápi má vonkajší bolestivý hemoroid ( nič na to nezaberá , ledva si sadnem) som v 37tt. Moja otázka znie , či má niekto skúsenosť s niečím podobným a či sa to počas prirodzeného pôrodu zhorší a podobne. Ďakujem

ivangeline
3. jún 2023

Po porode sa zlepsi.

domka222
3. jún 2023

Počas sa zhoršilo a po pôrode ostalo. Nie v takom hroznom stave,ale je

jaga18
3. jún 2023

Pôrod s tým urobí ešte svoje. Mne sa to veľmi zhoršilo počas pôrodu a prvé dni po pôrode čistá katastrofa. Časom začala pekne zaberať liečba a do pol roka som ani nevedela, že som hemoroidy vôbec niekedy mala.

mira0611
3. jún 2023

@jaga18 ahoj, aka liecba ti pomohla?

jaga18
3. jún 2023

@mira0611 Ja som dojcila (do 20 mesiacov) tak som na výber velmi nemala, iba faktu som si davala, zo začiatku pravidelne, potom už len sem tam. Ako pominul tlak, všetko sa pekne dávalo do pôvodného stavu. A samozrejme veľa vlákniny v strave, to je veľmi dôležité, aby sa to už nevratilo 🙏

sandyan
3. jún 2023

No nebudem ti klamat, mna po porode bolel viac zadok ako rana po porode😁ale dalo sa to skoro dokopy a to som pouzivala len hemostop..teraz nemam problemy ziadne,som zvedava na druhe tehotenstvo😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre