Ahojte baby.chcem sa vás opýtať,min týždeň mi volala sestrička z gynekológie,že mi vyšli pozitívne protilatky.Som v 25tt,mám RH A neg.musela som ísť na ďalší odber krvi.Co to presne znamená? Ako to môže ovplyvniť bábätko? Ako budú ďalej dr.postupovat? Budú mi pichať nejaké injekcie?
@buginki2016 myslim ze budu podavat rhophylac a sledovat co sa bude diat. Urcite checknu babatko. Da sa v najhorsom pripade podat transfuzia cez pupocnik dietatka a po porode tiez. Myslim, ze toto je zmaknute v medicine. Nemas sa coho bat. Tiez som B neg. mne pichali rhophylac v 28tt a potom do 24hod po porode. Hoci problem v tomto tehu nebol .
@kiki68 ďakujem pekne za odpoveď😉Tak obavy trochu mám,keďže toto je moje 3. tehotenstvo.Nechcem,aby moja malinká bola chorá🥺
@buginki2016 to by malo byt naozaj oki. Nemyslim, ze by nieco v tomto smere zanedbali. Ale chapem, ja som sa tiez bala
@kiki68 Dobry den,napiste mi sukromnu spravu.Tiez som mala protilatky pocas 3tehotenstva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?