Hematóm v tehotenstve. Ako to s ním nakoniec dopadlo?

krasneleto
16. okt 2014

ahojte, chcela by som sa spytat vsetkych tehuliek, ktore v prvom trimestri mali hematom a boli kvoli tomu PN ,v nemocnici alebo museli lezat... pomohol vam kludovy rezim? hematom sa vstrebal? zmensoval sa postupne? zvacsoval sa?

zara0201
16. okt 2014

Lezala som, zmensoval sa az sa uplne vstrebal a plod neohrozil.
Teraz ten "plod" pobehuje po obyvacke..ma 3 roky a stipe ma pod rebra...

ppippi
16. okt 2014

u mna tiez tak, tri mesiace som lezala a uplne sa vstrebal, zvysok tehotenstva potom prebehol uplne v poriadku 🙂

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dollynkaa
16. okt 2014

Mne ho nasli v 25tt aj slabe krvacanie. Kludovy rezim a pomohlo. Vstrebal sa

maaaria3
16. okt 2014

Sestra mala od 11 týždňa, postupne sa vstrebal, ale boli to strašné nervy a strachy, chodila len na WC... všetko dobre dopadlo... len ležať a nechať rásť bábatko, čím je vačšie, tým mu i prípadné prasknutie menej ublíži... držím palce

simisi
16. okt 2014

lezala som v nemocnici od 6 do 10 tyzdna,ciastocne sa vyplavil a vstrebal,bol vacsi ako plod a aj tak to napriek zlym prognozam dopadlo vitazne-mam dcerku Viktoriu 🙂

bonaqa2013
16. okt 2014

mala som pri druhom tehu, začala som krvácať asi v 8 tt. bola som aj v nemocnici, niekoľko dní. potom zas som krvácala, zas v nemocnici a potom som bola ešte doma na PN. potom som dokonca išla ešte aj do práce, a pracovala som až skoro do porodu, cítila som sa super. Týždeň pred termínom som ostala už na MD. denne som dochádzala do práce 30 km tam, 30 spať. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy. potom som mala ešte ďalšie 2 deti, ale žiadne problémy som už nemala - len pri tomto tehu.

katarina1984
16. okt 2014

U mna sa na hematom prislo ked som zacala spinit..sup do nemocky na tyzden+ lieky a secko bolo ok

rybka1985
17. okt 2014

Ja som lezala v nemocnici 2x na zaciatku tehotenstva myslim ze v 5 a 7tt to bolo, kludovy rezim a vstrebal sa, maly uz bude mat pol roka 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre