ahojte, chcela by som sa spytat vsetkych tehuliek, ktore v prvom trimestri mali hematom a boli kvoli tomu PN ,v nemocnici alebo museli lezat... pomohol vam kludovy rezim? hematom sa vstrebal? zmensoval sa postupne? zvacsoval sa?
u mna tiez tak, tri mesiace som lezala a uplne sa vstrebal, zvysok tehotenstva potom prebehol uplne v poriadku 🙂
Mne ho nasli v 25tt aj slabe krvacanie. Kludovy rezim a pomohlo. Vstrebal sa
Sestra mala od 11 týždňa, postupne sa vstrebal, ale boli to strašné nervy a strachy, chodila len na WC... všetko dobre dopadlo... len ležať a nechať rásť bábatko, čím je vačšie, tým mu i prípadné prasknutie menej ublíži... držím palce
lezala som v nemocnici od 6 do 10 tyzdna,ciastocne sa vyplavil a vstrebal,bol vacsi ako plod a aj tak to napriek zlym prognozam dopadlo vitazne-mam dcerku Viktoriu 🙂
mala som pri druhom tehu, začala som krvácať asi v 8 tt. bola som aj v nemocnici, niekoľko dní. potom zas som krvácala, zas v nemocnici a potom som bola ešte doma na PN. potom som dokonca išla ešte aj do práce, a pracovala som až skoro do porodu, cítila som sa super. Týždeň pred termínom som ostala už na MD. denne som dochádzala do práce 30 km tam, 30 spať. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy. potom som mala ešte ďalšie 2 deti, ale žiadne problémy som už nemala - len pri tomto tehu.
U mna sa na hematom prislo ked som zacala spinit..sup do nemocky na tyzden+ lieky a secko bolo ok
Ja som lezala v nemocnici 2x na zaciatku tehotenstva myslim ze v 5 a 7tt to bolo, kludovy rezim a vstrebal sa, maly uz bude mat pol roka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Lezala som, zmensoval sa az sa uplne vstrebal a plod neohrozil.
Teraz ten "plod" pobehuje po obyvacke..ma 3 roky a stipe ma pod rebra...