Hematóm v tehotenstve

nikola545
6. okt 2020

Ahojte baby chcela by som poradiť povzbudiť ci ste niektorá mala takú skúsenosť ako ja. Som v 12tt a dnes som bola u doktora lebo som ráno začala spinit ale veľmi veľmi máličko bola tam iba taka botka na papieri iba raz!! Od vtedy nič tak som radšej zašla k Dr lebo sa naozaj bojím moje prvé tehotenstvo skončilo potratom v 5tt tiež som mala hematom ale v tedy som veľmi krvacala. Dnes mi doktor povedal ze babetko je v poriadku je zdravý vivija sa dobre ale že vraj mam mimo placenty taky malý hematom ale ze nemám sa coho báť že by som už nemala potratit že to sa vstrebe. A ze keď budem mať nejaký hnedý výtok tak nemám panikarit. Ale keď ja sa tak veľmi bojím 😏 mali ste niektorá takú skúsenosť? Kontrolu mám 15 .10

niky1234
6. okt 2020

Ja som mala 2x hematom najskor som spinila a potom aj krvacala tak som dva krat skoncila na pohotovosti sle nastastie bolo vsetko ok😊neboj sa oddychuj nenamahaj sa a vstrebe sa. A ked trosku spinis je to okej problem by boli bolesti a cerstva krv. Mysli poziitvne vsetko bude okej uz si v 12 tt to je dobre znamenie😊

nikola545
autor
6. okt 2020

@niky1234 ďakujem pekne 🙂 dám vedieť ako to dopadlo

jankaa2121
7. okt 2020

@nikola545 ja som mala vela hematomov pocas mojho druheho tehu..v 6tt som zacala krvacat a aj 4 x zo mna isli take velke zrazeniny krvi velke ako vajce a vela krvi 😖 Krvacnie/spinenie prestalo v 15tt...do vtedy som vela lezala a uzivala ascorutin.
Verim ze kedze mas hematom maly a mimo placenty ze budete ok 😊 prajem vsetko dobre..hlavne zdravie 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre