Ahojte mamicky, prosim tie ktore ste mali hematom v tehotenstve a vyplavoval sa vam, ze ste spinili hnedou krvou pripadne az takou tmavou kedy to prejde ? Mala som hematom 5x2 cm takze dost velky urobil sa mi po krvacani v 13 tt. A lekarka povedala ze bud sa bude vyplavovat alebo sa vstrebe mne sa vyplavuje len ja uz spinim skoro 3 tyzden, ako ste to mali vy? kolko sa hematom vyplavoval vam?
@anketkarka ano ja viem ze to je stara krv len sa mi zda ze nejak moc dlho to trva a ked sa ti naraz vyplavil ty si zakrvacala iba dva krat ? ani si nespinila?
@sovicka94 špinila pár dní. Ale ja som mala masívne krvácania, kde som nestačila meniť ani najsavejšie vložky v priebehu pár hodín.
Ahoj ja som mala v 8tt masivne krvacanie potom sa mi spravil hematom mesiac kludovy rezim … vyplavoval sa mi mesiac ..ale logicky kedze som len lezala preto sa nemal ako vyplavovat mozno preto tak dlho
@martaatram ja sa tiez snazim mat kludovy rezim tak mozno preto to tiez tak dlho trva dakujem za odpoved
@sovicka94 ahoj, mne sa hematomi tvorili cely 1.trimster. Jeden ešte nezmizol a uz sa vytvoril ďalší. Ale špinila som aj potom keď už som žiaden hematóm nemala. Takže som špinila od úplného začiatku tehu az do 17tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sovicka94 hnedá krv je stará krv. Tak mi bolo povedané. Mne sa vyplavil na dvakrát. Hneď v druhom mesiaci masívne krvácanie a potom v 4 mesiaci tiež prudké a masívne krvácanie. Ostatok sa vstrebal.