Ahojte baby, vo štvrtok mi dr potvrdila tehotenstvo. Som v 6tt a srdiečko už bilo. Pred cca 5 mesiacmi som potratila tiež cca a v 5-6 týždni. Takže teraz sa teším z toho, že je všetko v poriadku a že srdiečko bije. Ale vedľa vačku s bábätkom mam hematom veľký 12x5mm dostala som kopec liekov. Verím, že sa v strebe. Ale včera mi volala dr, že mi prišli výsledky z krvi. Vyzerá to na zníženú činnosť štítnej žľazy dosť som sa zľakla. V pondelok sa idem objednať na endokrinológiu. K tomu všetkému mi už asi pred 2 rokmi zistili syndróm lepivých doštičiek a beriem na to anopyrin 100mg. Minulý rok v januári som bola na preventívke na hematologii a všetko som mala v norme. Trošku sa bojím. Momentálne som PN a mám úplne kľudový režim. Stretli ste sa s takýmito komplikáciami? Veľmi by som chcela bábätko. A som trochu v strese aj keď snažím sa nemyslieť na to zlé a byť pozitívna, že tentoraz všetko dobre dopadne.
@stellarstar ďakujem, odľahlo mi.
@monika259200 Ja som mala tiež hematóm, 13x7mm, zistili mi ho v 7tt, nasadili tiež lieky. Špinila som sa dosť často, navyše plod bol menší než by mal byť, nemala som potvrdenú ani akciu srdca, veľmi som sa bála, že potratím. Dodržovala som kľudový režim a za 3 týždne sa hematóm vstrebal a bábätku sa darí. Akurát som v 10tt. 🙂
Ja som mala zistený hematóm v 7tt 5cm! 😥 Postupne sa vstrebáva, ale v 13tt sa objavil ďalší menší... Momentálne som 14tt, kľudovy režim žiadny pretože mám ešte druhé malé dieťa, snažím sa myslieť pozitívne...
Ku stitnej sa neviem zial vyjadrit ale ja som prve tyzdne mala tiez celkom velky hematom ale nakoniec sa vstrebal. Teraz uz som 28tt. Prajem vela zdravicka
@rurutiax to moje má také miery aké by malo mať a bije aj srdiečko. Držím ti palce. 😊
@beky223 držím ti palce nech to dobre dopadne.
@wazowski ďakujem krásne ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@monika259200 keď máš zníženú funkciu ŠŽ tak sa nemáš čoho obávať a bud rada že ti to v skorom štádiu zistili. Nasadia ti lieky euthyrox alebo lthyroxin a budeš chodiť na KO