Dobrý večer, môžem sa opýtať, či sa niekomu urobil v 1.trimestri(tehotenstva) hematóm ?a ako ste to riešili.... vopred ďakujem za všetky odpovede...
ano, nevstrebal sa, nakoniec ako plod rastol zachytil sa oň a bol koniec.
V prvom tehotenstve som mala, ten sa mi vstrebal, užívala som duphaston.
V druhom tehotenstve som mala tiež, mala som špinenie a tak som šla na pohotovosť, poriadne ma skontrolovali no všetko bolo v poriadku, pichli mi niečo do zadku aby som nezačala krvácať + užívala som duphaston.
Na ďalšej kontrole u svojej doktorky už hematóm nebol.
Áno, kvôli hematómu som bola hospitalizovaná na 4 dni v 11tt pretože som veľmi silno krvácala, ale drobček je v poriadku, pichali mi injekcie a prísny kľudový režim, teraz som v 20tt a na kontrole u gyn v 16tt sa už vstrebal🙂
@kofinka13 Mala som hematóm pri dvoch tehotenstvách. V roku 2018 to skončilo potratom, v roku 2019 sa hematóm vstrebal a z toho tehotenstva mam dcérku. V prvom tehu - hematóm od 7tt, duphaston, koniec v 11tt. Druhé tehu - progesterón, hematóm od 7tt, vstrebal sa niekedy medzi 11 a 12tt.
Ja som mala v 1.tehotenstve. Od 11.tt a vstrebával sa mi do 20tt. Celý čas som krvácala. Ono závisí aj aký je veľký.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kofinka13 áno mala som,spinila som na hnedo a dostala som progesteron