Ahojte mamicky a buduce mamicky.Som 7tt a dnes rano som zacala trosku spinit tak som hned utekala do nemocnice a doktor mi zistil hematom.Dal mi lieky a povedal ze si mysli ze to bude v poriadku.Tak v to verim,ze ma pravdu.Tie ktore mate rovnaky problem,ako ste to riesili?ako vyzeral vas kludovy rezim?ja mam 3 rocneho syna takze si moj kludovy rezim neviem predstavit.A tie ktorym sa hematom vstrebal alebo vylucil ako dlho vas potrapil?dakujem velmi pekne za odpovede a rady
@evittam dakujem ti velmi pekne,aj ja verim ze sa to da co najskor do poriadku.Krasny den ti prajem
@luciahaluskova ahoj...ja som mala hematom v 26tt, tiez som zacala spinit a dost som sa zlakla, tak som utekala hned na pohotovost, pustili ma domov s nejakymi liekmi...po tyzdni sa mi to zopakovalo, znovu som zacala krvacat, tak uz si ma nechali v nemocnici, kedze som bola na rizikovom po umelom oplodneni...ale po prelieceni sa mi to uz neopakovalo...tak drzim palce, aby bolo vsetko ok 😉
@luciahaluskova ja som zacala v 8tt silno krvacat...hematom sa odlupil, mala som tam este jeden
krvacala som ozaj velmi silno asi 2 dni, ale potom to uplne prestalo a dalsie problemy neboli
samozrejme mi zvysili utrogestan a dali kludovy rezim
@luciahaluskova ahoj uz sa ti vstrebal? mne dnes nasiel hematom 1,2 cm som v 11 tt a este pred 2 tyzdnami som tamnic nemala. Ty si mala aky velky?
@dancez ja som ti pisala uz do junoviek 🙂 ja som mala 19mm×5mm
@luciahaluskova ahoj tak uz ani ja nemam ten hematom tak som rada 🙂
@dancez no to je parada,tesim sa spolu s tebou 🙂 a ako sa citis inak?ja mam bud.tyzden vo stvrtok NT vysetrenie,uz aby to bolo za mnou aby som vedela ci je vsetko v poriadecku 🙂 budem 11+5 vtedy ty si uz mala toto vysetrenie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@luciahaluskova Ahoj, tak ja som pri dcérke mala tiež cca okolo 7.-8.tt hematóm - dosť som krvácala. Mala som nariadený kľudový režim 2 týždne - inak pobyt v nemocnici, tak som svojho lekára poslúchla do bodky, hematóm sa mi za tie dva týždne vstrebal a už bolo do konca tehotenstva všetko v poriadku.Viem, že je to ťažké pri ďalšom dieťati ale treba naozaj dodržať ten kľudový režim. No a ako vyzeral? Snažila som sa čo najviac odpočívať, ak nie ležať, tak aspoň určite sa nenamáhať, žiadne veľké upratovanie, nákupy a podobne, jasné, že som navarila, trošku som sa prešla...Držím prsty. 😉