Ahojte dr mi našla hematóm má cca 2cm
Beriem utrogestan 300 2x denne od začiatku tehotenstva, dnes mi predpísala aj ascorutin.
Keď že som včera mala hnedý výtok.
Vstrebe sa to ? Alebo sa mám obávať ? Dosť sa bojím 😔
Ďakujem
@lucia7933 to máš super. Ja ho mám ale dosť veľký a rástol . V pondelok bol menší ako dnes .
A neviem či tam nie sú náhodou 2
Oh
No ale stale mam taky strach ze co ak sa to zopakuje, kedze hematon podla dr. moze narast aj za par hodin , vzdy este ked idem na wc sa tak podvedome bojim , lebo ta krv teda to bol sok
mne ani ascorutin neodporucali, len oddych..lenze ja beriem na riedenie krvi fraxiparin+anopyrin cize najskôr som si myslela ze tie lieky mi to mohli spustit
@lucia7933 prečo ti ascorutin neodporúčali. Zo mňa chvalabohu žiadna krv zatiaľ nejde . Len to hnedé
neviem, pytala som sa na to mojej dr. ci si ho mam nasadit kedze tiez viem ze ho vela zenam odporucaju a mne povedala ze nemam ho zbytocne brat, ze to je len vit C+rutin...takze ja som si nasadila aspon vyssiu davku C-čka...ale nastastie ako som pisala spinenie potom prestalo a je to ok, cize uz len dufam ze sa to nezopakuje
@lucia7933 držím palce ✊
ono z tym hematonom sa neda vela spravit, ani nevieme preco vlasne vznika, vacsinou sa bud vsak vstrebe alebo vyplavi
dakujem tebe tiez drzim palce, verim ze sa bude zmensovat a potom sa strati/vstrebe 🍀
@lucia7933 ďakujem ☺️
Ja som tiež mala zhruba v 12tt silno som krvácala ale môj mal 6x5cm, bola som aj hospitalizovaná v nemocnici, aj vykrvácal aj sa postupne vstrebal a všetko dopadlo dobre už mám 3 mesačne bábätko tak držím palce.
Ja som mala myom. Teda mam. Progesteron som brala do cca 24-26.tt. Uz som v 37.
@maryetta myom nie je hematom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, mala som ho aj ja, a tiez presne v 8 tt, ale u mna to bolo tak ze bola som v pondelok na prvom sone potvrd.tehotenstva, bolo vsetko absolutne ok, spomenula som dr. ze jemne spinim ale kedze si vkladam progesteron usudila ze to moze byt aj ztoho, pre istotu pozrela sonom ci nieje hematon nenasla. Nepresiel ani jeden den v utorok nad ranom som sa zobudila ze mi treba ist na wc , prisla som na wc a sok,..krv na spodnom pradle, absolutne som netusila co sa deje, kedze dr.ma ubezpecila ze hematon nemam. Hned sme isli na pohotovost a nasli mi ho tam. Ale nastastie babatko bolo v poriadku. Pichli mi injekciu na zastavenie krvacania, potom som este nejake +-2 tyzdne spinila, no po tyzdni od vtedy ako sa to stalo mi hematon uz nenasli (mal 16mm) cize bud sa vyplavil postupne alebo vstrebal. Uz som v 11tt a vyzera byt vsetko v poriadku, takze klud. 🙂 🙂 Tiez som sa dost bala