Baby, minule som citila taku pichlavu bolest v lavej strane bruska, gynekolog mi spravil sono s podozrenim na hematom ze si to mam dat ete preverit v hlavnej nemocnici, kde mi sono spravili a dalsi lekar povedal ze hematom ma len 4mm ze aby som to neriesila, pokial nekrvacam alebo nemam nejake problemy, ze ta bolest to mohlo byt z roztahovania maternice....som v 20 tyzdni, inak som nemala problemy...myslite ze nemam mat obavy?
@ejkaaa Ahoj vobec sa nestresuj ja mam tehotensku cystu v priemere 12/6cm na zaciatku tehu rastla narastla az do 15cm a teraz sa mi zacala pomaly zmensovat ale ked ma do nej malinka kopne riadne ma tam zaboli. Zatial v pohode sa to da vydrzat. Drzim palce.
ahojte ja jsem se ted vratila z kontroly a mam myom na maternici 4 cm velkou... ze budeme cekat co to udela, mam se bat? Nevite jaky je rozdil mezi myomem cistou a hematomem? Pro me je to proste vsechno stejne, neco co tam byt nema....
@zuzulica
@veronicka12 dakujem dievcata dakujeeeem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ejkaaa takych malych hematomov tam mozes mat viac a nic neznamenaju. pichlave bolesti su normalne, roztahuje sa ti maternica, babo ta mohlo do tych miest riadne stuchnut.
nenervuj sa, babatku to neprospieva a sebe tym tiez nepomozes