Hematóm počas tehu

lenitta007
5. júl 2016

kocky, co ste mali v tehu hematom, ako dlho ste potom este spinili? mne zistili v 10tt, teraz som v 14tt, stale spinim, bola som 2x hospitalizovana. mam nakazany kludovy rezim a beriem 3x1 duphaston. a zostali ste potom na rizikovom? dakujem

veronikonv
5. júl 2016

Ahoj, ja som mala 5 cm hematom, spinila som asi 2 mesiace, bola som rizikova do porodu, ale cakala som dvojicky a aj mi potom tvrdlo brucho. Hospitalizovana som kvoli hematomu nebola ale tiez som mala prisny kludovy rezim

kikus48
6. júl 2016

@lenitta007 ja som spinila z inych pricin, ale nechali ma na rizikovom. Kamaratka mala v 20t hematom, ked ustalo spinenie zacalo jej tvrdnut brucho a hrozne dlho bola v nemocnici. Urcite treba zostat na rizikovom.

bubinko1506
6. júl 2016

ja som mala hematom v 6tt, spinila som asi do 9tt. nastastie hospitalizacia nebola potrebna, ale mala som nakazany kludovy rezim. Ja som rizikova pocas celeho tehotenstva, kedze cakam dvojicky - aj ked az na ten hematom je tehotenstvo zatial bezproblemove.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre