Hematóm na začiatku tehotenstva

karinaaaa
23. mar 2021

Dobrý večer chcem sa spýtať ci je tu zena ktorá ma skusenosti v tehotenstve na zaciatku s týmto hematomom a ako to u vás prebiehalo koľko to trvalo 🙂 ďakujem

princess59
23. mar 2021

ja som mala retroplacentárny hematóm cca od 8-9 týždňa... špinila som asi mesiac, mala som kľudový režim a dávala som si ascorutin. Potom sa vstrebal a bolo OK. držím palce 🙂

ab727
23. mar 2021

Teraz v tomto tehotenstve som mala hematóm na začiatku,ale malý asi 1cm,najprv som špinila,potom troška krvácala a takto sa to vyplavilo a zmizlo,tiež som brala dicynone,ascorutin a progestenalle zo spodu

karinaaaa
autor
23. mar 2021

@ab727 aha tak je to normálne keď to trva dlhsie ja som začala spinit začiatok 6tt isla.som do nemockynp par dňoch krv davali injekcie atď. Dnes som tu už 19 a stále trocha špinim tmavo a pride mi to už doba.

ab727
23. mar 2021

@karinaaaa no asi u koho ako,ale u mňa to trvalo dlhšie,pokiaľ kontrolujú bábo a bije mu srdiečko tak je to ok,držím palce🍀

nikpa
23. mar 2021

@karinaaaa u mna bol priebeh bezproblémový. Žiadne krvácanie, nic. Objavil sa okolo 12tt a cca okolo 17tt sa vstrebal. Brala som progesteron na udržanie tehu

1katyka1
23. mar 2021

Ahoj ja som mala hematom, uzivala som Progestanelle zospodu, potom sa vstrebal. Uzivala som ho ale az do konca 16tt preventivne. Aj preto lebo som mala 3 gestacne vaky a iba 1 plod vitalny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre