Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, mam hnedý vytok ale mam bolesti v podbrusku. Na kontrolu chodím každý týždeň, naposledy som bola pred 2 dňami. Pri bábätku bol hematom, je možné že sa vyplavuje? Moze ma z toho pobolieva bruško. Práve začínam 12tt.
@vavuska1907 Odpočívaj čo najviac, daj si magnézium a vylož nohy. Ak to nie sú také bolesti ako pri menštruácii, tak to môže byť hematóm, i keď by bolieť nemal. To skôr z možného stresu. Keby sa ti bolesti stupňovali bež na pohotovosť. Držím palce.
@bona1393
@cookie29 Zabudla som napísať, ze som krvacala v nedelu. V nemocnici mi dali injekciu na zastavenie krvacania. Následne som bola v na kontrole v pondelok, kde konštatoval lekar, ze mam hematom. Ležanie, vitamíny atd. Ale od vtedy spinim na hnedo aj ked veľmi malo. Mávam aj bolesti v podbrusku. Neustále chodím ku gynekologovi alebo na pohotovosť.
@vavuska1907 Chcem sa spýtať, či sa aj vám tvorili hematomy pocas tehotestva, ci to nema nieco z hematologiou, ci sa da tomu nabuduce predist. Dufam, ze to zvládneme, uz som raz potratila. V prvom prípade išlo však o zamlcany potrat, bez krvacania, bez bolesti.
@vavuska1907 ja som takto strávila cely prvý trimester. Takze presne viem o com píšeš.
@vavuska1907 ja som mala hematóm a v 11.týždni som o bábo prišla, takže tiež mam bohužiaľ skúsenosť. Na hematologii sa dá zistiť ak máš problém s krvou, skús sa spýtať gynekológa.
@bona1393 to mi je veľmi ľúto. Takže za to mohol hematon ? Podstate ja uz nekrvacam čerstvou krvou, ale predtým som krvacala. A myslela som si, ze uz je koniec. Na ultrazvuku pred 2 dňami bolo babo v poriadku, ale co je dnes nemusi byt zajtra. Mam lieky, lezim, robim všetko pre to, aby sme to zvládli. Aspoň si budem môcť povedať, ze som spravila pre to všetko. Aj keď ten strach z potratu a z krvacania je to najhoršie, čo som zažila.
Moja rodina, ani sestra ani blízky nemajú s takýmto niečim skusenosti. Preto hľadám podporu a pomoc tu. Moja sestra mala bezproblémové tehotestva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze sa vyplavovat. Mozes mat aj vytok z toho, ze si bola na kontrole a bol podrazdeny krcok. Moze byt aj tym, ze sa napaja placenta na Tvoj krvny obeh a praskaju drobne cievky... Drzim palceky