Ahojte, som tehotná 6+4,pred týždňom v utorok som začala mierne krvácať, zľakla som sa a išla som na pohotovosť, tak bola vidieť gestacny vacok že všetko je ok, krvácam stále, teraz v stredu som bola u svojho gynekológa, a už som tam mala veľký hematóm okolo celého plodu, srdiečko ešte nebilo (ževraj v tom týždni by už malo) a plod prestal rásť
Predpísal mi progesterón, ale krvácam stále a o týždeň mám prísť na kontrolu
Je ešte šanca že bude všetko ok?
Lebo už má chcel poslať na čistenie...
@natalia1680 ja som to mala podobne a teraz mi v izbe spí dieťa. Ale bola by som na tvojom mieste radšej realistická a nečakala dobré správy. Toto je len začiatok a je to taká lotéria. Stáva sa to bohužiaľ
@natalia1680 mne este v 7tt nebilo...a tiez som krvacala hematom obrovsky sancu na prezitie nedavali babatku a teraz som v 18tt ale prvy trimester bol narocny ...a to som po 2 potratoch takze obavy obrovske
@mariamisko ja som akurát od včera prestala krvácať, tak uvidíme čo bude na sone
@natalia1680 drzim prsty nasadili vam liecbu nejaku? Ja preventivne na hematoloogiu chodim a na krvacanie ascorutin a dufaston
@mariamisko ani bolesti už nemám
No beriem len progesterón
Len minule hovoril že sa prestal vyvíjať plod
No uvidíme v stredu
@natalia1680 ako ste dopadli
@mariamisko akurát dnes som bola na kyretazi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalia1680 pravdu ???? Nie neni a pisem z vlastnej skusenosti