Ahojte bola som dnes na vyšetrení na pohotovosti kvôli bolestiam na ľavo dole asi vaječníky povedal že všetko je v poriadku dieťatko sa hýbe srdiečko bije a dal mi magnézium. A na papieri je napísané (diagnózy: O200 - hroziaci potrat ) čo to znamená prečo to tam je ? Už ste sa s tým stretli ?
no diagnozu "vylet" nemaju 🙂 nieco tam dat musel a pod toto sa da skryt toho vela, bezne mi to lekar daval, ked mi predpisoval injekcie na riedenie krvi
nestresuj sa zbytocne ❤️
Presne tak, nemusíš sa báť
aj mne to tam dal ked som isla na pohotovost kvoli niecomu a uz sa mi blizi termin porodu cize vsetko ako ma byt 🙂
To je len kod pre poistovnu, pre teba to nema ziaden vyznam, nie je to tvoja realna diagnoza.
Nenapadlo ta opytat sa tam ze? Na konovi je to lepsie? Domyslat si a tipovat. Boze zena.
@hipuska asi ta sokujem ale ked som bola na pohotovosti citala som si lekarsku spravu. Nie je to elaborat na 5 stran. Rovnako som si citala moju aj synovu prepustaciu spravu pred odchodom z porodnice. Keby mam na sprave slovo potrat tak sa pytam priamo lekara ci je to tam kvoli poistovni alebo zabudol prepisat a podobne. Lebo vies ak ides na pohotovost v tehotenstve je fajn to potom aj oznamit gynekolovi a vediet mu vysvetlit aj zaver a ked sa ta opyta preco kolega uviedol do spravy hroziaci potrat a co sa dialo nebudes musiet mykat plecami ze nevies ale na konovi povedali ze vraj iba pre to a tamto.
Áno, pri každej návšteve gyn. pohotovosti ma ale upozornili, nech sa nezľaknem diagnózy 🙂
Že niečo tam proste dať musia a že toto je pre nich vždy najjednoduchšie🤷♀️
Aj ja som raz bola na pohotovosti s bolestami a tiez ki to tam napisali a vsetko bolo ok .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak niečo napísať musel. Nič to neznamena, keď povedal že si v poriadku