Gynekológ ma poslal do nemocnice - podozrenie na mimomaternicové

16. apr 2024

Poslal niekoho z vás gynekológ do nemocnice kvôli tomu, že mal podozrenie na mimomaternicové? Ten môj nevidí nič v maternici ale ani na vaječníkoch, preto ma dnes poslal do nemocnice. Mám strach z lekárov tak rada by som vedela ako to u vás prebiehalo, či si vás tam hneď aj nechali alebo ste tam len chodili na opakované odbery/sono alebo aký bol postup. Vďaka za pomoc.

polovnicka92
16. apr 2024

Ahoj, a v ktorom si týždni? Krv Ti bral?

barbora0308
16. apr 2024

Ak je podozrenie na mimomaternicove, tak ta domov pravdepodobne neposlu. Budu ta sledovat, az kym sa to na 100% nepotvrdi alebo vyvrati. Jedna sa o vaznu vec, ktora moze mat aj fatalne nasledky, takze je skvele, ze ta tam radsej poslal.

butterflyeffect
16. apr 2024

Mna hned nechali-mme ale povedali nech sa hlasim v nemocnici na prijem rovbo, ale u mna tomu predchadzali sona, odbery a kyret, kedze si mysleli ze je to MA a v nemocnici hned druhy den zakrok. U mna nebolo nic vidiet na sone aj v den zakroku a hcg pritom 13000-ja som taky ojedineli pripad. Lekarov sa neboj, ty su od toho aby ti pomohli a ak ide o MMT nepodcenuj, lebo MMT je aj zivot ohrozujuci stav.

anjelicek26
16. apr 2024

Lekár kona správne, radšej na istotu a tých pár dní v nemocnici vydržíš,ak treba. Držím palce.

tinka_1807
16. apr 2024

Buď rada, lekár koná správne. Naozaj môže ísť o mmt. Mojej známej to lekar zanedbal a dostala krvácanie do brucha a takmer zomrela. Plus teda prišla o vajcovod. Oni si ťa tam nechajú a budú pozorovať + ťa možno pošlú ešte nejaké vyšetrenie urobia. Ak by to bolo mmt a prúdu na to skoro, tak vedia niekedy aj bez následkov odstrániť zárodok a nestratis ani vajcovod a vaječník.

nikola81
16. apr 2024

Nic nepodcenit, a vydrzat v nemocnici. Moja skusenost, velke bolesti, pocity na odpadnutie, na gyn. nic nebolo vidno na sone, az krv ukazala vysoke HCG. Rovno na prijem, laparoskopicky odobraty lavy vajcovod, potvrdene mimomaternicove, s tym ze sa tam plod normalne vyvijal, doslo ku krvacaniu do brusnej dutiny.

autor
16. apr 2024

Dakujem vam. Uvidim ako to dopadne ale snad bude vsetko v poriadku. Moje hcg z dnesneho odberu je zatial len nieco cez 1500.

cookie29
16. apr 2024

Prilis nizke HCG, nie som si ista, ci si Ta nechaju. Tam este je celkom mozne, ze prilis skore tehu a nic nevidno... ale mozes chodit na pravidelne kontroly.

sejbipi
16. apr 2024

Bola som, tehu testy vyšli pozit., no v maternici nič nebolo vidieť, ani nikde. Hcg bolo celkom vysoké. V nemocnici mi vlastne ani nič nerobili, raz za dva dni brali krv či stúpa hcg a merali tlak. Nástup do nemocky bol v pondelok, v stredu po prvom odbere ako stúplo hcg skoro o 2000 (ak si správne pamätám), tak som podpísala reverz a šla domov. V piatok dr na sone už videl fliačik. Bola len posunutá ovulácia. Syn má už 3r

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre