Poslal niekoho z vás gynekológ do nemocnice kvôli tomu, že mal podozrenie na mimomaternicové? Ten môj nevidí nič v maternici ale ani na vaječníkoch, preto ma dnes poslal do nemocnice. Mám strach z lekárov tak rada by som vedela ako to u vás prebiehalo, či si vás tam hneď aj nechali alebo ste tam len chodili na opakované odbery/sono alebo aký bol postup. Vďaka za pomoc.
Ak je podozrenie na mimomaternicove, tak ta domov pravdepodobne neposlu. Budu ta sledovat, az kym sa to na 100% nepotvrdi alebo vyvrati. Jedna sa o vaznu vec, ktora moze mat aj fatalne nasledky, takze je skvele, ze ta tam radsej poslal.
Mna hned nechali-mme ale povedali nech sa hlasim v nemocnici na prijem rovbo, ale u mna tomu predchadzali sona, odbery a kyret, kedze si mysleli ze je to MA a v nemocnici hned druhy den zakrok. U mna nebolo nic vidiet na sone aj v den zakroku a hcg pritom 13000-ja som taky ojedineli pripad. Lekarov sa neboj, ty su od toho aby ti pomohli a ak ide o MMT nepodcenuj, lebo MMT je aj zivot ohrozujuci stav.
Lekár kona správne, radšej na istotu a tých pár dní v nemocnici vydržíš,ak treba. Držím palce.
Buď rada, lekár koná správne. Naozaj môže ísť o mmt. Mojej známej to lekar zanedbal a dostala krvácanie do brucha a takmer zomrela. Plus teda prišla o vajcovod. Oni si ťa tam nechajú a budú pozorovať + ťa možno pošlú ešte nejaké vyšetrenie urobia. Ak by to bolo mmt a prúdu na to skoro, tak vedia niekedy aj bez následkov odstrániť zárodok a nestratis ani vajcovod a vaječník.
Nic nepodcenit, a vydrzat v nemocnici. Moja skusenost, velke bolesti, pocity na odpadnutie, na gyn. nic nebolo vidno na sone, az krv ukazala vysoke HCG. Rovno na prijem, laparoskopicky odobraty lavy vajcovod, potvrdene mimomaternicove, s tym ze sa tam plod normalne vyvijal, doslo ku krvacaniu do brusnej dutiny.
Dakujem vam. Uvidim ako to dopadne ale snad bude vsetko v poriadku. Moje hcg z dnesneho odberu je zatial len nieco cez 1500.
Prilis nizke HCG, nie som si ista, ci si Ta nechaju. Tam este je celkom mozne, ze prilis skore tehu a nic nevidno... ale mozes chodit na pravidelne kontroly.
Bola som, tehu testy vyšli pozit., no v maternici nič nebolo vidieť, ani nikde. Hcg bolo celkom vysoké. V nemocnici mi vlastne ani nič nerobili, raz za dva dni brali krv či stúpa hcg a merali tlak. Nástup do nemocky bol v pondelok, v stredu po prvom odbere ako stúplo hcg skoro o 2000 (ak si správne pamätám), tak som podpísala reverz a šla domov. V piatok dr na sone už videl fliačik. Bola len posunutá ovulácia. Syn má už 3r
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, a v ktorom si týždni? Krv Ti bral?