Baby som pred porodom a v štvrtok -minuly tyzden som si dala gynazol (predpísaný lekárom) a od soboty zomna hlavne na pri wc vypadavaju take hrudky ako tvaroh velkosti eurovky . Nemyslim si ze to je ten krem. Je to normalne ,zeby sa čistím? Mám to prvýkrát tak sa pýtam.
@laskamojajeidna jasne, ja som si radsej dala len teraz neviem ci sa cistim ci je to tolko toho krému
Ano cistis sa. Ten gynazol z teba behom niekolkych dni bude vyplavovat vsetko zle co tam mas a prelieci ta. Mne to velmi pomohlo a to co opisujes je normlane a sucast tohi. Nos hlavne slipku 🙂
@gertys ďakujem 🙏 mi prislo ze je toho uz vela na krem . A skor som čakala,ze bude nejaká vodička zo mňa vytekať a nie také husté.
Dik za radu🍀
Asi u kazdeho onak, tavusi aj od druhu mykozy alebo zapalu, ako velmi sa potrebujes vycistit. Kedze z teba idu kusky tak to znaci ze to nemas take rozsiahle a prebytok tabletky z teba vysiel. Dolezite je ci citis nejaky efekt ze to pomaha
Ako ste dopadli?
@zzzzza dobrý. No kúsky odišli asi sa to čistilo a uz potom bolo všetko v poriadku 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som ho mala tiež no radšej som neužívala a to som mala kvasinky pri všetkých 3 deťoch. Pri pôrode som dostala antibiotiká cez infúzie.