Gynazol v tehotenstve

29. aug 2022

Baby som pred porodom a v štvrtok -minuly tyzden som si dala gynazol (predpísaný lekárom) a od soboty zomna hlavne na pri wc vypadavaju take hrudky ako tvaroh velkosti eurovky . Nemyslim si ze to je ten krem. Je to normalne ,zeby sa čistím? Mám to prvýkrát tak sa pýtam.

laskamojajeidna
29. aug 2022

Ahoj ja som ho mala tiež no radšej som neužívala a to som mala kvasinky pri všetkých 3 deťoch. Pri pôrode som dostala antibiotiká cez infúzie.

autor
29. aug 2022

@laskamojajeidna jasne, ja som si radsej dala len teraz neviem ci sa cistim ci je to tolko toho krému

gertys
29. aug 2022

Ano cistis sa. Ten gynazol z teba behom niekolkych dni bude vyplavovat vsetko zle co tam mas a prelieci ta. Mne to velmi pomohlo a to co opisujes je normlane a sucast tohi. Nos hlavne slipku 🙂

autor
30. aug 2022

@gertys ďakujem 🙏 mi prislo ze je toho uz vela na krem . A skor som čakala,ze bude nejaká vodička zo mňa vytekať a nie také husté.
Dik za radu🍀

gertys
30. aug 2022

Asi u kazdeho onak, tavusi aj od druhu mykozy alebo zapalu, ako velmi sa potrebujes vycistit. Kedze z teba idu kusky tak to znaci ze to nemas take rozsiahle a prebytok tabletky z teba vysiel. Dolezite je ci citis nejaky efekt ze to pomaha

zzzzza
21. nov 2024

Ako ste dopadli?

autor
21. nov 2024

@zzzzza dobrý. No kúsky odišli asi sa to čistilo a uz potom bolo všetko v poriadku 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre