Zdravím mám brať tento liek na úzkosť a Panické ataky.
Je tu niekto kto užíval tento liek?
Ako rýchlo zaberá a koľko vydrží účinok?
Za každú skúsenosť vopred ďakujem.
Mám strach brať tento liek.
@iveta543 nemusis mat obavy,tiez som ho užívala v tehotenstve aj ked z ineho dovodu ako uzkost.
Brala som do 36tt, ale z iného dôvodu, mne ho predpísala gynekologička.
@cica8 ja tiež len keď bolesti mám tak len panadol nakoľko som aj migrenicka a tie bolesti niesu obyčajne.Mne bolo povedané že musím brať tieto lieky na ukludnenie lebo počas atakov mám vysoký tep 140 a nepríjemne telesné príznaky čo veľmi škodí aj bábätku takže to nieje z rozmaru.
Podľa mňa keď tehotná žena má vážne zdravotné problémy tak musí brať lieky aké to ok tak si myslím že aj po psichickej stránke keď je človek liečeny je to ok len to je jedna chyba že kto to nezažil nepochopí.
@iveta543 neboj,mas ho na predpis,lekar vie preco a v tehotenstve by sa v podstate podla pribalovych letakov nesmelo uzivat nic.Brala som ho az do cca 30tt,na bábätko to nemá negativny vplyv.
@kubkovamama áno v každom pribalovom letáku sa neodporúča v tehotenstve nič no ale ako potom má človek riešiť akútny stav pokiaľ nieje stabilizovaní vždy je to len o trápení.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@iveta543 guajacuran?