Guajacuran v tehotenstve

4. feb 2022

Ahojte, viete mi poradiť či sa môže užívať guajacuran v tehotenstve ? Lekára som sa zabudla spýtať, v lekárni povedali, že áno. Len v letáku sa píše, že nie. Tak teraz ozaj neviem. Som v 5tt a mám celkom silne úzkosti. Ďakujem

kleopatra114
4. feb 2022

Ja som užívala kvôli maternici , ale už by som to nerobila . Neviem či aj kvôli tomu nebolo moje dieťa hypotonicke.

zsuzsika18
4. feb 2022

Mne to davali v nemocnici ked som bola v 14.tt a mala som silne bolesti hlavy

pinkgirl
4. feb 2022

V každom letáku sa píše že nie - z jednoduchého dôvodu, nerobia sa klinické štúdie liekov na tehotných ženách a preto musí byť táto informácia uvedená. Ak máš pochybnosti, zavolaj svojmu lekárovi - všeobecnému či gynekologovi. Zatiaľ by som na tvojom mieste siahla po prírodných zdrojoch - medovka, melatonín, valeriana - tie som užívala v tehu ja (na spánok).

euka210
4. feb 2022

Mne ho dali v nemocnici v infuzii lebo som dostala krc do chrbta a ma skrucalo od bolesti a nic ine len to a novalgin mohli. Ale to bol 6.mes. v 1.trimestri by som sa trochu bala. Ale zase, ked Ti v lekarni povedali ze mozes, tak asi ano. Je to prirodny liek, urcite nie taky skodlivy ako ine lieky na uzkost ktore su len na predpis.

autor
5. feb 2022

Ďakujem vám. Zatiaľ som si dala len magnezíum

nessa123
5. feb 2022

Ahoj mne ho nakázala lekárka na gyn. pohotovosti spolu s magneziom, ale nakoniec som nebrala skrz tlaku. Ale teda myslím si, že sa kľudne môže, inak by mi to asi nenakázala.

petra123horvathova
12. jan 2024

Mne to tiež predpísala moja gin doktroka guajacuran a kyselinu listovú v roku 2023 som potratila 2024 som tehotná zase môže sa my to stáť znovu??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre