Grganie v tehotenstve

michaleja33
19. jan 2022

Prosim vas mate skusenist s tym, ze uz asi mesiac od 29tyz.tehotenstva stale co kolvek zjem stale grgam? Ked si lahnem zacne to vsetko tlacit a nemozem ani spat, musim sediet aby vzduch z mojho zaludka vysiel von, mate nejaku skusenost s tym co pisem? Skir by ma zaujimali ci ste to riesili s odborníkmi, vdaka.

tinka_1807
19. jan 2022

@michaleja33 Je to úplne normálne. Mala som to isté. Je to zapríčinené tým, že bábätko rastie a orgány sa posúvajú a zmenšujú. Takisto to bábätko tlačí na žalúdok a šťavy sa vracajú preto hore. Ako rýchla pomoc niekomu zaberá napiť sa mlieka, niekomu minerálka, alebo cola. Mne nezaberalo veľmi nič :D Iba to proste pretrpieť. Hneď po pôrode sa to opäť vytratilo.

michaleja33
autor
19. jan 2022

@tinka_1807 dakujem za reakciu, tiez som si myslela, ze to nie je nic vazne, ale teda uz sa tesim, ked bude po porode, lebo je to naozaj najnarocnejsie v mojom treťom tehotenstve, dakujem este raz.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre