Ahojte mám týždnovu malinku krmim ju Nutrilonom HA.. a teraz posledne stále po jedení ked ležká jej vynde dosť vela mliečka teda vypluva ho . A potom stále začne čikutať čo to može byť ? Dakuujem.
@janka12350 ahoooj my sme mali to iste a nebola to chyba mliecka maly my velmi rychlo jedol a hltal aj vzduch stoho aj grckanie aj stikutka...ja by som po tyzdni mliecko nemenila skuste este chvilu pockat ☺ my sme malemu skusali tiez viac druhov mliek a akurat tak skodu som mu narobila...dr nas vratila na stare mlieko co som zacala davat hned ako som prestala kojit a to mu aj jedine sedelo
Možno by bolo fajn vyskúšať iné mliečko. To ktoré teraz dávaš, mu nemusí z nejakého dôvodu pasovať a potom to má bohužiaľ takúto reakciu. No môžno treba sledovať aj ako je, ako ti písala @aduska121.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nutrilon je “ťažké”mlieko,presne toto po ňom robil moj maly,skús vymeniť mlieko,my sme kupovali FRANZ LEIT z lekárne,je jemnejšie.
@janka12350