Glukozový test

nickb
4. dec 2024

Ahojte, prosím vás hľadala som si v Senici Diabetologickú ambulanciu kde by mi urobili test na cukrovku ale na nete mi našlo len jednu (myslím pani doktorka Čambalová) a už tam skúšam volať 3.deň a vždy mi vypíše že hovor zlyhal, tak sa chcem len spýtať či neviete ešte o nejakej ambulancii v Senici alebo okolí kde robia glukozový test.
Ďakujem 😊

kiki68
4. dec 2024

@nickb mal by to robit kazdy obvodny lekar. Len si donesies na recept glukozu z lekarne

nickb
autor
4. dec 2024

@kiki68 ďakujem 🙏

terkaatomas
4. dec 2024

@nickb v Senici je iba dr. cambalova.

Potom keď tak Malacky dr. Zobokova , alebo SI doktorka Svrckova , v SI sú ešte ďalšie dve ale neviem či by zobrali . Mimo okres nechcú. Neviem z akého okresu ste.

lunetak
4. dec 2024

Ak glukozovy test v tehotenstve, tak ten sa v senici robi v laboratoriu, na diabetologiu vobec nemusis ist. Zajdi sa do labakov do polikliniky opytat, robia to len urcite dni v tyzdni ale netreba sa objednavat.

mamutka
4. dec 2024

@nickb oslov obvodnú. Nám to napr urobila pediatrička po preventivke u syna. Niečo sa jej nezdalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre