Glukózový test

leaanna
7. aug 2022

Ahojte tehuľky a maminky, chcela by som sa Vás opýtať, či aj niektorej z Vás bolo zle ešte takmer 2 týždne po glukózovom teste? Pre tie ktoré začnú zas vyrývať, tak by som rada napísala, že sa doteraz cítim ako keď som čakala dve hodiny v čakárni aj od žalúdku, aj tú hnusnú pachuť mám v ústach a zrejme aj na pamäti. Taktiež mám otázku, či sa vám po tom teste stalo, že ste nemohli íst na WC, aj keď sa vám veľmi dalo? Myslím to tak, že som nemohla zo seba dostať stolicu veľmi dlhy čas, pretože bola úplne tvrdá a úplne scukornatená. Odvtedy sa bojím aj chodiť na veľkú potrebu.

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lorin29
7. aug 2022

@leaanna ten odporný pocit som mala aj ja neskutočne mi bolo z toho zle lebo nie som zvyknutá až na také sladké .. Nie síce tak dlho ale mala... Aké si mala výsledky?
Čo sa týka stolice mohla byť taká keďže je to vysoký prísun cukru... Pi veľa tekutín hlavne čistej vody

leaanna
autor
8. aug 2022

@lorin29 No o výsledkoch stále nič neviem, pretože moja doktorka má 3t dovolenku a keď tam boli jedeň kvôli tehulkám a volala som tam, tak že oni nemajú čas mi to pozrieť, keď majú plnú čakáreň tehotných. Čiže to zistím až na najbližšej poradni 25. augusta och. Ale tak pevne verím, že keby bolo čosi zlé, tak volajú, ako to všade inde bežne takto funguje.

taktotedanie
8. aug 2022

Zle mi bolo len prvu hodinu, to som sa mohla vonku pred labakom prechadzat, druha hodina uz bola v pohode dokonca som uz aj bola hladna..vysledky som mala do hodiny od testu hned som sla k doktorke na poradnu a do hodiny videla vysledky..
Ked maju dovolenku vysledky na ambulancii, ktore dorucia nebude mat kto kontrolovat predsa.. z labaku nezvyknu volat pokial ste tam nenechali kontakt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre