Ahojte, máte niektorá podobnú skúsenosť? 17.5 som bola u dr a potvrdil mi tehotenstvo, že vidí v maternici gestačný vak vo veľkosti 3mm povedal mi, že o 2-3 týždne mám prísť na kontrolu bola som dnes a povedal mi, že gestačný vak narástol z 3mm na 15mm ale že je prázdny a kazal mi prísť ešte o 2 týždne na kontrolu a nebral mi ani krv ani moč. Baby, mám strach či bude všetko v poriadku.
@diamond007 u dr som bola preto lebo mi to kázal on,že mám prísť na kontrolu.
v ktorom týždni si bola vtedy a v ktorom si teraz? to je dost podstatná informácia, no za dva týždne by sa už mal objaviť aj plod
@kejty283 ja som zažila niečo podobné. Ale bohužiaľ nedopadlo to dobre. Posielali ma na kyret ale som nešla. V 11tyz to všetko somna odišlo samé čiže som potratila
U mna uz v 7+1 bolo u oboch dcerok aj u babatka, ktore po 9tt odislo, uz vidiet plod, ktory bol len 1.5 cm velky. Ale u druhej dcerky musel viac pritlacit sondu - sprvu mu to ukazalo tiez len vak. Chcel ma poslat domov, ze kontrola o 2 tyzdne a ja som sa nad tym ani nestresovala, som bola vysmiata, citila som, ze je vsetko oka. Najma ak mas viac tuku na brusku, nemusi to dobre ukazat. Teraz ak som tehu, sa na to vykaslem a pojdem k Dr. az v 9tt...
Ja som mala 15mm gestacny asi v 6+0. Ale plod v ňom ešte nebolo vidno. Všetko je ok ,
tak su dve moznosti - lekar moze mat menej citlivy ultrazvuk a o dva tyzdne bude vsetko v poriadku alebo zial to bude anembryola :( a telo sa bud vycisti samo alebo kyretaz
velmi drzim paste, aby to bola moznost cislo 1 🤞🏻
@petamich mne sa to stalo tiež a plod akože nebol vôbec nerozumiem takemuto tehotenstvu
@scarletka34 tiez nechapem ako sa to deje
Ja som tiež tak bola,maternica vystlana,gestacny vak sle prázdny a počas asi troch kontrol. Tam dochadza k zlému rozdeleniu buniek a plod sa nevytvorí… ale ako píšu baby,môže byt aj menej citlivý ultrazvuk a o dva tyzdne bude všetko vporiadku😉držím palce
@inana11 aha takže plod sa vôbec nevytvorí keď je takéto tehotenstvo
@scarletka34 áno,pri tom prvotnom delení vznikn e len vak a je prázdny,plod tam nie je… ten vak dokonca môže rast a vyvíjať sa ale bez plodu… ja som totiž ten vak mala už veľký,nechcela som kyret,keď som začala krvácať tak maternica sa cely vyčistila ale vak zostal,nezmestil sa cez krcok a tam sa zasekol takze kyretu som sa nevyhla… lahsie sa to ale pre mna znášalo keďže plod tam realne nikdy nebol🤷♀️A toto som si zažila po prvom úspešnom tehotenstve a potom som zase normálne otehotnela a vynosila aj porodila . Tam skratka mohlo byt buď vajíčko poškodené alebo spermia že to nebolo uspesne🤷♀️
@inana11 ja som to zažila ale celá som sa vyčistila našťastie. Všetko odišlo pekne somna v 11tyz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kejty283 nemala si ísť k lekárovi, nemala by si teraz strach 😀 ak si na zač.tehotensta a každé dva týždne tam budes tralagat cestu a porovnávať výsledky, nedopadne to dobre. Telo pri strese nebude pokračovať
Ak si tehotná, budeš. užívaj si začiatok tehotenstva a nemyslí hneď na zle veci.