Gestačný vak

katynka_ml
19. okt 2022

Ahojte, som tehotná, no ešte mi ani nemešká ms. Volala som svojmu dr. pretože beriem lieky, či mám v brani pokračovať. Tak ma zavolal na vyšetrenie, ktoré som mala teraz cez týždeň (3+2tt), zobrali mi krv na hcg a doktor ma vyšetril sonom. Lenže vyplašil ma, že na sone nič nie je vidno, že to môže byt aj mma. Čo ma veľmi vyplašilo a odvtedy mám hrozne stresy. V piatok mám ísť znovu na sono, či tam niečo uvidí. To budem 3+5tt. Myslite, že je na mieste takto stresovať, alebo je to normálne, že tam nevidel ešte gestacny vak? Je to pre mňa veľmi stresujúce. Normálne by som tam neisla, keby som nebrala tie lieky. Prosím ukľudnite ma.

ivana3111
19. okt 2022

@katynka_ml ved gestacny vacok aspoň čo som ja čítala vidno najskôr okolo 4.tt ...neboj zatiaľ počkaj tých pár dní a hlavne nestresuj.

katynka_ml
autor
19. okt 2022

@ivana3111 ďakujem ti ☺️ Ja nechápem prečo ma teraz akože sledujú, keď nemám ani bolesti ani nespinim, nic

zuzi0911
21. okt 2022

Až okolo 5tt/6ttvodno gestacmy vak....pri hodnotení nad 1000 hcg...este je zavčasu...mne bolo vidno 3mm vak v 4+5tt .....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre