Gestačný vačok bez embrya. Čo mám robiť?

lucka12352
4. nov 2013

Ahojte, mibuly tyzden 28.9 som bola na ultrazvuku dr mi povedal ze som v 4tt a na monitore videl.malu gulicku. Dneska cize o tyzden neskor mi povedal ze som 6+nieco tt a na ultrazvuku bolo vidiet uba gestacny vak bez embrya... podla.mna som v 5 tt... neviem co mam robit ale mam strach, na dalsiu lontrolu idem az o tyzden v stredu. A dr povedal ze gestacny vak je dost velky. Poradte prosim.

kazunomiya
4. nov 2013

Este sa tym netrap, moze ho byt vidno o tyzden - dva. Je tiez mozne ze este nie si v 6tt. V 5tt nebolo u mna tiez vidno nic ine nez gestacny vacok. Prisla som o dva tyzdne a uz tam bolo vsetko 🙂

hradnapani
4. nov 2013

este je na to priskoro ;) preto nema velky zmysel robit uzv v takomto skorom stadiu. A nech ta nevyplasi, ked tam o tyzden bude embryo, ale nebudete pocut srdiecko (lebo aj na to moze byt este skoro )

adebi
4. nov 2013

tiež sa bojím, v júli som potratila a pred týždňom som bola 7tt gestačný vačok mal 14mm a nič mám ísť znovu 7.11 , ale nádej žiadna ☹ ,lucka12345 aký veľký si mala gestačný vačok??

zuzu1104
4. nov 2013

@lucka12352 Lucka, to čakanie je hrozné, ale nádej zomiera posledná. Mnohým babám v piatom týždni bolo vidieť len vačok, tak ešte treba vydržať. Ja som ten zlý prípad, lebo mne bolo pred 4 mesiacmi vidieť stále len gestačný vak, vak mal 12mm a bábo tam stále nebolo, potom sa už začal zmenšovať a nakoniec som skončila v nemocnici, ale tebe sa nič také nestane.
@adebi aj ty sa drž a nech to všetko dobre dopadne 🙂

lululaila
4. nov 2013

Ja som bola tiež v tomto týždni u lekára na sono a videl iba gestacný vačok a teraz mám doma 8 mesačnú pusinku tak sa hlavne netreba stresovať 🙂

foofee
4. nov 2013

v 5tt aj my sme mali len prazdny vacok 🙂 nevies ake si mala hcg?krv ti nebrali? lebo babo vidno az nad 1000-1200. V 4+5 co som bola ja, som mala len 650 a nebolo este vidno

el6
4. nov 2013

jasne, z toho si nic nerob...ja som to mala tak isto v zaciatkoch...pohodka...

michaela.g
5. nov 2013

@lucka12352 presne to iste mala aj Sestra a ked prisla v 10 tt tak uz tam zubrienka bola 😉

ivish
5. nov 2013

Ahoj. Mne tiez minuly rok v auguste videl v 5+nieco iba vacok, ktory bol dokonca vacsi nez podla terminu pm, bez srdiecka, ktore sme tam uz ocakavali. Preplakala som tri dni, lebo som par mesiacov predtym o babo prisla. O tyzden na kontrolu som isla uz zbalena do nemocnice a tam bola moja krasna bodka aj so srdieckom, ktora mi tu teraz prave robi zlobu 😀 😵 takze vydrz, mysli pozitivne, je mozne, ze babo je umiestnene tak, ze ho len este nevidno, lebo je moc malicke 😉 drzim palceky, urcite to dobre dopadne 😉

24seli
6. nov 2013

neboj sa mne v 5tttiež bolo len gestacny vak vidiet a potom v 8tt uz mi pustila ako malemu bije srdiecko.. je to v pohode..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre