Ahojte dnes by som mala byt 6+2tt, no na sone je vidiet iba gestačny a žltkovy vak bez embrya... podla sona som 5+2. Pohlavny styk sme mali v deň ovulacie a deň po nej 4 a 5 mája.posledny ms som mala 22apríla... je možné, že by to bolo až tak posunuté?? Pol roka dozadu som mala MA, toto tiez nevyzerá nádejne.. mna už z toho porazí.. sú tu nejake žienky čo to mali tak podobne?
@anjjjelik69 ak je tam GS a aj zltkovy vak, je velmi pravdepodobne ze za par dni tam bude viditelne aj embryo. Este tomu treba dat cas aby sa ukázalo. Potom sa uvidi ako bude rast GS, v pripade ze bude zaostavat za rastom embrya je tam pravdepodobnost ze dojde k potratu, to sa vsak uvidi az neskor.
Uhniezďovanie vajíčka trvá rôzny čas, pokojne to môže byť takto posunuté o týždeň. Nestresujte, počkajte pár týždňov a bude tam aj srdiečko. Mala som to tiež takto, presne po MA a skoro som sa z toho vtedy zrútila, takže si to viem predstaviť. Na ďalšej kontrole po dvoch týždňoch bolo srdiečko pekne vidno a dnes už má malý 7 rokov.
Počkajte do ďalšej kontroly a dovtedy to ani neriešte. Nájdite si nejaké pekné aktivity, ktoré vás v tomto čase rozptýlia.
No ja som bola na prvom sone ked som bola 5+5 a nebolo vidno nic ziaden vak proste nic tam nebolo len akasi skvrna v maternici, co si ani doktorka nebola ista ci to je vobec toto alebo len vystelka , prosto nic a hcg som mala uz cez 1500..
O tyzden uz aj vak aj embryjko a o dalsi tyzden aj 🩷
Mame doma dietatko.. treba pockat
@taktotedanie ďakuuujem velmi pekne..dufam že to bude aj moj pripad..
@kr058 dakuujem😇
@lusiasali dakujem krásne za názor
@jaga18 bodaj by to bolo aj u mna podobne.dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
4x som bola tehotná, z toho 3x som to takto mala. Raz to skončilo MA, inak mám 3 zdravé deti. Pri jednom som bola - 1tt a pri druhom od začiatku- 2tt , aj termín pôrodu mi podľa toho posunuli.