Ahojte,
Chcem sa spýtať, či niekto máte skúsenosti s genitalnymi bradavicami v tehotenstve? Som v 10tt a objavili sa mi, celkom dosť rozšírené. Zatiaľ som ešte nekonzultovala s gynekologičkou. Chcem sa spýtať ako ste tento problém riešili, prípadne typi na odstránenie.
ja akurat riesim, sice nie v tehotenstve, ale zo dna na den sa mi zacali sirit, dolezite je okamzite posilnit imunitu, OKAMZITE, lebo budu pribudat! ja som zacala brat vysoke davky Reishi a to bol moment, kedy sa mi rast novych uplne zastavil.
a na existujuce som dostala Aldaru, na velke zabrala do tyzdna, odpadli a uz mi ostali iba 2 male, ktorych sa neviem zbavit a ta Aldara mi takto dlhodobe uz nerobi dobre, tak akurat dnes som si objednala extrakt z lastovicnika - na potieranie, vraj super zabera a hlavne je na prirodnej baze, takze myslim ze to by si mohla aj v tehotenstve.
@falbala132 Ahoj ďakujem, ale tym že som tehotná asi veľmi s mastičkami antibiotikami a podobne velmi experimentovat nemozem pockam na lekárku a posilnit imunitu skusim nieco vygooglit pre tehu🙊 a extrakt z lastovičnika som čitala a pozitivne reagujú tak skusim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dobrý odporučila by som Vám to oznámiť gynekológovi ináč hrozí infekcia pri spontánnom pôrode alebo po prípade kúpte si https://etabletka.sk/obchod/endwarts-freeze/?gc... určite Vám to pomôže