Ahojte baby, som v 40 týždni tehotenstva a začali sa mi tvoriť genitalne bradavice. Konzultovala som to s koznou ale ona mo odporučila dusík a začať to riešiť až po pôrode keďže už mám tak na tesno termín. Akurát ja sa celkom hanbím s tým ísť aj rodiť preto sa chcem spýtať či niektorá nemáte nejaké “babské” recepty na ich zmenšenie alebo odstránenie, po prípade nejaké krémy ktoré nie u viazane na lekársky predpis. Ďakujem
Kamarátka to mala tiež a gynekologická jej odporúčila nejaké malé lieky také ako mini guličky ..stalo to asi 100€ a tuším tri mesiace to užívala a potom jej to samé zmizlo...viem že táto rada ti v 40 týždni nepomôže ale pomôže ti keď porodís a začneš sa liečiť ... popravde neviem či existuje niečo čo by malo okamžitý účinok že len priložis a do 3 dní to prejde ...a v tehotenstve by som veľmi neexperimentovala.
Mne sa presne v tehotenstve urobili, chytila som to na gynde...pani predomnou ich mala, pocula som ako sa o tom rozpravala s lekarkou...a bum, za chvilku aj ja...bola som v 38 tt ked mi to vypalili dusikom..bola som tam eva krat
S genitalnimi bradavicami NESMIES rodit prirodzene. Ak si v 40tt MUSIS urychlene informovat porodnika a naplanovat cisarsky. Ta pliaga je nebezpecna pre babatko cize nesmie ist von prirodzene.
@greta2017 informovany sú o tom gynekológ, obvodná aj kozna a všetci mi povedali že môžem rodiť prirodzene bez problémov keďže to nemám dnuka v pochve ale len z vonka.
@rachel36a no ja ani nemám tušenie kde som to chytila. Vraj sa to prenáša pohlavným stykom ale roky mám toho istého partnera nikdy nič a zrazu sa mi na konci tehotenstva objavia. Je to dosť citlivá téma a kozna odporučila že radšej nech po pôrode si to budem chodiť dať v klude vypalovat lebo nechce v takomto vysokom štádiu už dráždiť rodidla. A našťastie to nemám dnuka v pochve ale len 3 na pysok.
Coze? Tak toto je pre mna mega novinka....ja by som priridzene nesla ani nahodou keby ze to mam. Ale ak doktori povedali ok...snad bude vsetko ok
Myslím že aj z oslabenej imunity to môžeš mať
Ahojte baby ja som v 40tt a mam genitalne bradavice z vonku aj vo vnútri a bojím sa môžte mi niektorá z vás povedať ci môžem rodiť normálne? Som prvorodicka ja som to povedala svojmu gyn a on povedal ze sa to ma riešiť po pôrode a som sa ho pitala ci to nejako nemôže obplivnit pôrod povedal ze nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kamoška to raz mala ale zbavovala sa toho veľmi bolestne...a neviem či ako tehotná by si mala skúšať čokoľvek skús to aspoň prekonzultovať s doktorkou aj keď bude určite skeptická ale radšej sa spýtať a blbo vyzerať ako ľutovať a experimentovať....ale k téme že jej to pomohlo aj na normálnu menšiu bradavicu... zmiešala cesnak klasický pretlačený a ocot a také si to prikladala dole...vraj to veľmi štípalo ale odvtedy a to sú už roky že to nemala .. každopádne určite si neordinuj sama nič skús sa spýtať doktorky čo si o tom myslí určite aj nejaké mastičky na to sú len neviem ako tehotná čo sa s tým dá robiť ale iné som chcela určite aj tie mastičky môžu mať výťažky z takýchto surovín len to ozaj treba konzultovať s lekárkou