Genitálne bradavice v 40. týždni

18. jan 2022

Ahojte baby, som v 40 týždni tehotenstva a začali sa mi tvoriť genitalne bradavice. Konzultovala som to s koznou ale ona mo odporučila dusík a začať to riešiť až po pôrode keďže už mám tak na tesno termín. Akurát ja sa celkom hanbím s tým ísť aj rodiť preto sa chcem spýtať či niektorá nemáte nejaké “babské” recepty na ich zmenšenie alebo odstránenie, po prípade nejaké krémy ktoré nie u viazane na lekársky predpis. Ďakujem

malia18
18. jan 2022

Kamoška to raz mala ale zbavovala sa toho veľmi bolestne...a neviem či ako tehotná by si mala skúšať čokoľvek skús to aspoň prekonzultovať s doktorkou aj keď bude určite skeptická ale radšej sa spýtať a blbo vyzerať ako ľutovať a experimentovať....ale k téme že jej to pomohlo aj na normálnu menšiu bradavicu... zmiešala cesnak klasický pretlačený a ocot a také si to prikladala dole...vraj to veľmi štípalo ale odvtedy a to sú už roky že to nemala .. každopádne určite si neordinuj sama nič skús sa spýtať doktorky čo si o tom myslí určite aj nejaké mastičky na to sú len neviem ako tehotná čo sa s tým dá robiť ale iné som chcela určite aj tie mastičky môžu mať výťažky z takýchto surovín len to ozaj treba konzultovať s lekárkou

dejna_
18. jan 2022

Kamarátka to mala tiež a gynekologická jej odporúčila nejaké malé lieky také ako mini guličky ..stalo to asi 100€ a tuším tri mesiace to užívala a potom jej to samé zmizlo...viem že táto rada ti v 40 týždni nepomôže ale pomôže ti keď porodís a začneš sa liečiť ... popravde neviem či existuje niečo čo by malo okamžitý účinok že len priložis a do 3 dní to prejde ...a v tehotenstve by som veľmi neexperimentovala.

rachel36a
18. jan 2022

Mne sa presne v tehotenstve urobili, chytila som to na gynde...pani predomnou ich mala, pocula som ako sa o tom rozpravala s lekarkou...a bum, za chvilku aj ja...bola som v 38 tt ked mi to vypalili dusikom..bola som tam eva krat

greta2017
18. jan 2022

S genitalnimi bradavicami NESMIES rodit prirodzene. Ak si v 40tt MUSIS urychlene informovat porodnika a naplanovat cisarsky. Ta pliaga je nebezpecna pre babatko cize nesmie ist von prirodzene.

autor
18. jan 2022

@greta2017 informovany sú o tom gynekológ, obvodná aj kozna a všetci mi povedali že môžem rodiť prirodzene bez problémov keďže to nemám dnuka v pochve ale len z vonka.

autor
18. jan 2022

@rachel36a no ja ani nemám tušenie kde som to chytila. Vraj sa to prenáša pohlavným stykom ale roky mám toho istého partnera nikdy nič a zrazu sa mi na konci tehotenstva objavia. Je to dosť citlivá téma a kozna odporučila že radšej nech po pôrode si to budem chodiť dať v klude vypalovat lebo nechce v takomto vysokom štádiu už dráždiť rodidla. A našťastie to nemám dnuka v pochve ale len 3 na pysok.

greta2017
18. jan 2022

Coze? Tak toto je pre mna mega novinka....ja by som priridzene nesla ani nahodou keby ze to mam. Ale ak doktori povedali ok...snad bude vsetko ok

dejna_
18. jan 2022

Myslím že aj z oslabenej imunity to môžeš mať

sarka12300
2. feb 2024

Ahojte baby ja som v 40tt a mam genitalne bradavice z vonku aj vo vnútri a bojím sa môžte mi niektorá z vás povedať ci môžem rodiť normálne? Som prvorodicka ja som to povedala svojmu gyn a on povedal ze sa to ma riešiť po pôrode a som sa ho pitala ci to nejako nemôže obplivnit pôrod povedal ze nie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre