Dobry den žienky pišem znova stratila som synčeka v 6 mesiaci tehotenstva oznamili že malicky ma 4komorovy hydrosefalus a že ma zakrvacanie a že ma zväčsenu pečen slezinu a že malicky bude postihnuty a je tomu ž 3 tyždne a mne napisal genetik že sa somnou chce stretnut lebo nevedia pričinu z čoho sa to stalo pritom mne doktor povedal že som mala infekciu stretol sa stym uz niekto lebo tomu vobec nechapem jeden doktor hovori že som maly bol tak z infekcie druhy že nevedia pricinu preco tak bol
@anjelicek26 Ano ale vcera sa mi ozval genetik že musia zistit pricinu z coho tak bol pritom som mala pozitivnu tu cytomegaliavirus takze tomu moc nechapem
Možno len pán doktor chce zistiť ako je to možné, aby mohol potom inej žene pomoc pri podobnom probléme . Lekári nie sú stroje , nemôžu vedieť úplne všetko , preto skúmajú , pýtajú sa aj 200x tú istú vec aby si boli istí . Buďme im vďační , že pri tomto všetkom čo sa deje majú stále chuť hľadať pričinu , čo sa pokazilo a pomahať nám. Veľa síl prajem .
@diamondsspaces No ano som zato vdačna tomu doktorovy že sa somnou chce stretnut ale nemyslim to v zlom zas len že ten druhy doktor hovoril že to bolo z toho že maly mal v sebe infekciu no ten cytomegalavirus
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vcera si pisala, ze mate potvrdeny cytomegalovirus. Bohuzial tazke poskodenie babatka mozes pripisat prave tejto infekcii. Strasne ma to mrzi, lekar si to s tebou urcite vsetko preberie. Toto bude chciet strasne vela casu to spracovat :(