Ahojte mala ma zdravotné problémy boli sme na gentike kde majú podozrenie na jeden syndróm ze jej vezmú krv a dajú to testovať ale vraj dovera tieto testy zamieta a neprepláca čiže bud ako samotplatca co je celkom vysoká suma alebo zmeniť poisťovňu a pokračovať vo vyšetreniach v septembri nieje tu nejaká mamička ktorá bola na takých testoch a ma dôveru poisťovňu či im to preplatiila poistovna alebo tiež zamietla ?
@suzitok ja som si to aj myslela ale doktorka nieco spomínala ze v septembri pri zmene by sa dalo pokračovať až mi to neprplati odídem tak ci tak platíme si zdravotné poistenie aj muz všetci a pri probléme s dieťaťom to odmietnu co iná poistovna prepláca pri tom ma všetky pridružené komplikácie pri takom syndróme takže nieje to tak ze by sme to chceli my alebo en tak pre nás 😪
Je to fakt smutné, keď je takýto problém, mali by to urobiť automaticky a nie prvé čo riešia sú peniaze. V poistovni ste to neskusali ziadat na vynimku? Aby to proste preslo bezplatne?
@suzitok zatiaľ sa nepodarilo odobrať dnes krv až budúci týždeň skúsia znova ale vopred nás upozornila doktorka ze je možné že to zamietnu
Držím palce nech to dobre dopadne 🍀
@suzitok ďakujeme ❤️
Aj nám zamietli genetické vyšetrenie resp. Testy a sme v Dôvere ☹️
@madmazel123 tak to je hrozné budete teda meniť zdravotnú poisťovňu a čakať do januára? Mala ma dosť zdravotných problémov preto by som to chcela mať čím skôr za sebou a vedela na com sme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja len k tej zmene poisťovne, ak ju zmeníš, tak nie si poistencom novej v septembri, ale až od 1,1 budúceho roka