Ahojte tehuľky? Bola z Vás niektorá na genetickej konzultácii? Ja by som tam mala ísť kvôli liekom, ktoré som brala na začiatku tehotenstva ☹ Ešte som nevedela, že som tehotná
Poleva a čo sa ťa pýtali?
Ja som tiež bola pred amniocentézou. Pýtajú sa na zdravotné problémy v rodine do neviem akého pokolenia pokrvného, lieky, choroby u teba a manžela a tiež či nepracuješ v rizikovom prostredí ...
baby cavte aj ja tam mam ist pretoze my vyšli testy na hranici noo mam strach a nebola ste niektorá na genetickom ultrazvuku aj to ma caka
dokopz nic sa ma nespytala takze to bolo take o nicom
poleva bola si aj na genetickom ultrazvuku???
Ahojte, aj ja som bola na genetickej konzultácii pred amniocentézou. Pýtajú sa na zdravotné problémy v rodine - aj manželovej, ako píše veronika, do neviem akého pokolenia a na lieky a pod.
Ahojte. Včera som bola na tej konzultácii, pýtajú sa na lieky, choroby v rodiny, či ste neni s manželom neaká rodina... . Nič extra
Nam tam okrem vypytovania brali aj krv (2x missed) a na vysledky sme cakali pomaly 5 mesiacov 😠
my sme cakali 2 tyzdne a vysledky mame OK
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som bola lebo som po 2 potratoch a bolo to trapne - o nicom