Prosím má niekto skúsenosť? Doktor mi robil v 19tt preventívne ster a vyšla gardnerella. Nechápem, nemám žiadny výtok, ani svrbenie, ani pálenie, sprcha normálne každý deň, nerozumiem tomu. Môže to ohroziť nejak tehotenstvo alebo bábätko? Bude zdravé? V stredu idem do poradne, po telefóne mi nič nechcel doktor povedať, len mi dal antibiotika vaginalne. Prosím poraďte, ja som strachom bez seba
@anavixy ďakujem pekne za odpoveď...no gynekológ v telefóne tak rozprával, akokeby som už mala potratiť 😣 a keď som sa ho normálne opýtala, aké je tam riziko, tak mi nič nechcel povedať... som prvorodička, o jedno bábo sme už prišli, tak mám strach...ďakujem, upokojili ste ma trošku
No tak to je zvlastny pristup… ak by sa premnozenie neliecilo a vznikla by infekcia tak by to mohol byt problem, ale na to mate liecbu 🙂 takyto nalez je bezny, aj ine druhy bakterii, akurat by som sa informovala o potrebe preliecenia aj partnera (infekcia sa prenasa stykom, takze sa moze po prelieceni vratit od partnera)
@anavixy áno aj partner dostal preventívne antibiotiká...neviem doktor mi teraz pripadal super, veľmi som bola spokojná, ale teraz ma hrozne vystrašil...ďakujem vám 😊🙏
Mozno to len tak blbo znelo v telefone 🙂 tak super, pekny zvysok tehotenstva prajem 🍀
@anavixy ďakujem ❤️
Ahoj aké si dostala atb vaginálne a čo ti povedal? Ja dnes to iste !
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Normalna mikroflora posvy, ked sa nieco z toho premnozi, treba to preliecit, aby nevznikla infekcia, to je cele. Nema to absolutne nijaky suvis s hygienickymi navykmi, jedine tak s castym umyvanim beznym mydlom. Nemas absolutne ziaden dovod na paniku, mas liecbu, problemy nemas…