Ahojte baby je tu niektorá, ktora ma FV leidena a syndrom lepivych dosticiek? ake mate skusenosti prebehlo tehu v pohode? Ja som mala pozitívny test este pred meskaním ms pockala som dvva dni a uz som utekala na hematologiou beriem anopyrin aj injekcie si picham tak dufam že to už bude dobre ( predchadzajuce 2 tehotenstva neskoncili dobre) ale myslime pozitíne ze teraz bude dobre.. bola som aj na gynde ale na ultrazuku este nic nevidel povedal ze este je to velmi skoro a mam prist az okolo 10.9. tak drzte palce a ked mate s touto dg skusenost niekto prosim piste 🙂 dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marlenka88 ahoj, ja mam tieto obe diagnozy. Bola si monitorovana pocas tehotenstva? Myslim, ako casto si chodila na kontroly, lebo mna dnes odbili na hematologiu, ze beriem anopyrin a mam prestat byt precitlivena. Chcela som sa objednat do Kosic, kedze u nas je taky pristup, no u Hulikovej mi povedali termin az na september. Pozeram, ze si z Kosic, vies mi u vas odporucit dobreho hematologa?