Frknutie oleja na brucho

16. máj 2024

Maminky, možno blbosť ale nech som pokojná. Som tehotná varila som, a ako som miešala, tak mi horúci olej frkol na brucho štipe ma to a mám to červené však to bude ok 🙏 prosím, blbé komenty si nechajte

viestta
16. máj 2024

Samozrejme to bude OK. Vsak dieta chrania vrstvy: Koza, podkozny tuk, brusne svaly, pobrusnica, maternica, plodova voda. Do takej hlbky ti prskanec oleja nazasiahne. Takze si osetri popaleninu, prelep to sterilnym krytim a osetruj ako kazdu inu popaleninu

autor
16. máj 2024

@viestta ďakujem veľmi pekne 🙏🙏🙏🙏

minenkak
16. máj 2024

Ja dám blbý komentár,ako čo by sa malo stať,si z ľadu, že sa ti to tam rozpustí z toho oleja

a_alexandra_a
16. máj 2024

@minenkak Napísala že prosím bez blbých komentárov, ale aj tak si sem prišla a musela si si kopnúť... ja dúfam, že sa ti už uľavilo a spravilo ti to pekný deň 🙂

minenkak
16. máj 2024

@a_alexandra_a blbý príspevok, blbá odpoveď,mne to už príde ,že tehotné sú nedotknuteľné a majú vybratý mozog.Naozaj je podľa teba toto normálna otázka, čo dala autorka?.Pochopila by som odrezala som si kus prsta alebo skočila som na hrdzavý klinec,kúsok skla mi ostalo v nohu ale toto

candii
16. máj 2024

@minenkak úplne súhlasím.

a_alexandra_a
16. máj 2024

@minenkak Nie je to normálna otázka, ale ak takú vidím, tak sa do diskusie nezapojím len preto, aby som si uľavila. Pomyslím si, ale tam to končí.

minenkak
16. máj 2024

@a_alexandra_a nie zapojím sa ,aby som jej dala najavo ,že je to blbá otázka

minenkak
16. máj 2024

@a_alexandra_a a ty si si prečo len nepomyslela a musela mne písať

a_alexandra_a
16. máj 2024

@minenkak Lebo ma to zaujímalo, či sa ti uľavilo uštipačným komentárom 🙂

minenkak
16. máj 2024

@a_alexandra_a nemalo sa mi prečo uľaviť,normálne som jej napísala a tebe sa uľavilo ,že si musela mne niečo napísať

gabci_gabca
16. máj 2024

Je to uplne v pohode deitatko to vobec necitilo neboj sa.

autor
16. máj 2024

@minenkak hej je to normálna otázka keď niekto nevie, a nemá sa koho opýtať... A bola som v strese tak radšej som sa opýtala. Ale tak vždy sem musí prísť niekto, kto dá zbytočný koment moc sa nudíte.
@gabci_gabca
@a_alexandra_a ste milé ďakujem 🙏🙏♥️

minenkak
16. máj 2024

V živote si nemala popáleninu či čo,tehotenstvom sa mení štruktúra človeka na motyliu a zničí ho kvapka oleja

viestta
16. máj 2024

Atorka, keby si pouzila vedomosti z biologie, tak by ti tato otazka ani nenapadla

candii
16. máj 2024

Prečítaj si prosím ťa tu otazku ešte raz po sebe? Lebo mne ako dospelej žene vôbec nepríde normálna. Teda prišla by mi normálna niekde v medzi negramotnou spoločnosťou a v spoločnosti so zaostalými, nevzdelanými ľuďmi .. ale naozaj sa toto spýta dospelý a verím tomu, že aj človek ktorý vychodil minimálne základné a stredoškolské vzdelanie ? Hanba no.

simdob
17. máj 2024

samozrejme, ze sa nic nestane, tam nie je sanca, ze by to babatku nejakym sposobom uskodilo. kazopadne, nastriekaj Alfasilverom, ten je fajn na popaleniny a nestresuj zbytocne. 🙂

autor
17. máj 2024

@minenkak no veru som nikdy nemala

autor
17. máj 2024

@candii pre boha... Netýka sa to teraz len mojej diskusie, ale vo všeobecnosti...Vidím za poslednú dobu X tém, kde sa ženy pýtajú aj keď hlúposti, ale pre nich teda niečo, čo nevedia a s čím sa chcú poradiť... A čo vidím ? Ženy ktoré musia prísť a namiesto len rady, dajú hlúpe zbytočne komentáre, urážky... Ja to nechápem čo z toho máte !!! Však veľa žien by sa tu fakt cítilo lepšie, keby dostanú len radu ! A ďalej sa teda ten ich príspevok nemusí riešiť. Bože ženy čo z toho máte ?

candii
17. máj 2024

Ako sa vraví, na hlúpu otázku, hlúpa odpoveď 🤷🏼‍♀️ ja nehovorím že sa to nedeje aj pri vážnejších témach, kde potrebuje niekto naozaj radu a začnú písať urážky a z cesty. Deje.. to je žiaľ sociálna sieť a za ruskom anonymity si veľa ľudí kompenzuje svoje komplexy. Reálne by to na plnú hubu človeku určite nepovedali to čo napíšu tu. S tým treba počítať a nie je to len tu na MK ale je to všade .. či Instagram, či tik tok .. či FB. Všade. Na MK som už mnoho rokov a vkuse to bolo aj bude. Ale naozaj či sa nahnevas alebo nie tvoja otázka je no. Veď vieš. Pekný deň.

nikha2809
17. máj 2024

Mne praskol v ruke pohár s vriacou vodou keď som bola tehotná mala som na bruchu veľkú popáleninu, pľuzgiere, chodila som s tým na prevazy...a všetko bolo ok, neviem čo by nemalo byť

minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
17. máj 2024

Možno keby bolo menej takto hlúpych a primitívnych tém a menej hneď odutych a urazených autorov,boli by aj milsie a príjemnejšie odpovede , napísať tupú tému a ešte tam dopísať ,blbé komentáre si nechajte,len si to pyta blbu odpoveď, už len pre zábavu

viestta
17. máj 2024

Ked napises do otazky " 🙏 prosím, blbé komenty si nechajte" sama vies, sama tusis, ze sa pytas hlupost. A ked uz sa tu hlupost opytas, ta sa zmier s tym, ze dostanes aj hlupe odpovede. Zas nie si princezna na hrasku a nemusi ta cely svet ofukovat. Si dospela zena, buduca matka, mala by si byt natolko odolna aby si vedela zniest a spracovat aj nieco, co sa nedeje podla tvojich predstav a je ti neprijemne, obzvlast ak si to vyvolala sama. Ja som ti napisla k veci a strucne aj ked som si o tebe pomyslela svoje. A, zial, svojimi reakciami si ma utvrdila v tom, ze som ta odhadla celkom presne.

ailiba
17. máj 2024

Na dietatko to vplyv nema, ale pokozka ta moze stipat. Ľad, aloe masticka. Pokozka na brusku je pocas tehu citlivejsia, je viac zatazena, napnuta. Staraj sa o nu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre