Ahojte mate prosim niekto skusenost ze vam nasadil gynekolog preventivne fraxiparine a v 14 tZdni vam ho chce vysadit?alebo teda vysadil?
Jedna sa oto deti nemam este minuly rok som potratila v 8 tyzdni pred polrokom som mala biochemicke a teraz ked som otehotnela mi ho nasadili podotykam na hematologii som nebola nasadil mi to preventivne
Neda mi to spavat ze mi ho chce vysadit bojim sa ci sa nieco nestane ked ho nebudem brat
Taktiez som brala od zaciatku tehu preventivne a nasledne v 13 tt ked som bola na odberoch na hematologii tak vzhladom na to ze vysledky boli dobre a babatko v poriadku rastie tak uz neberiem..znova idem este na odbery v tretom trimestri
Och dakujem vam pojdem dnes zanim pytat sa na hematologiu lebo mi to neda spavat stale mi to ide hlavou taky vnutorny pocit mam ze to nemam prestat brat
Priprav sa na 6t dobu cakania na termin
Pytaj sa na hematologiu. Svagrina si pichala cele tehu po potrate. Mali by to oni zhodnotit. Ja som si pichala len na konci dvoch tehu.
Ja som si pichala od začiatku až konca tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som mala tiez nasadeny najskor preventivne po potrate. Potom po prvom trimestri ma vsak poslal na hematologiu, ze ci najdu dovod pokracovat v jeho podavani alebo sa vysadi. A veru nasli, takze by som sa aj v tvojom pripade pytala na hematologiu.