Fraxiparine a pôrod

10. feb 2024

Ahojte, ako ste fungovali ak ste pichali fraxiparine preventivne a blizil sa porod ? Nepichali ste posledne dni kvoli epi? Mam z toho obavu kedze tam ma byt 12h odstup. Lekar tvrdi vraj to neovplyvni podanie epi ale co citam tak vsade je potrebny ten odstup od posledneho podania. Dakujem za zdielanie skusenosti.

tana85
10. feb 2024

pichala som si, ale toto mi nepovedali, ze treba 12h odstup. zacali prve bolesti zavcas rana a kedze som si pichala vzdy na vecer, tak to uz som bola v porodnici a neviem ci tam mi pichli ci nie. uplne naj je poradit sa s porodnikom

zuzik307
10. feb 2024

ano, musi byt 12-hodinovy odstup medzi Fraxiparine a podanim epiduralu /dr. anest/

maminatimka
10. feb 2024

@zuzik307 ahoj, možem sa na niečo spytať? Idem ba operaciu prsníka /vybratie fibro/, tiež si budem musieť pichať tie injekcie? Lebo som počula že su aj dajake tabletky na to....a ešte otazka, akej farby mam kupiť tu pooperačnu podprsenku? Bielu alebo čiernu???

domka222
10. feb 2024

Pichala som stále pravidelne až do pôrodu bez ohľadu na to,že by mi nemuseli dať epi

petamich
10. feb 2024

ja som si pichala a lekar ma upozornil, ze ak bude rozostup mensi ako 12 hodin epiduralku mi nepodaju, este mi dal radu, ze viac deti sa rodi vecer/v noci ako rano, tak ze si mam radsej pichat rano (ci je to jeho pocit alebo uplna hlupost, som si neoverovala ale pocuvla som 😂), kazdopadne mi teda povedal, ze ak budem mat pocit, ze sa porod rozbieha, nech radsej nepichnem

tiez som mala obavy ako ty 🙂 lebo tu epi som naozaj chcela

nikpa
10. feb 2024

Tiež som dostala večer fraxiparin a skoro ráno bola sekcia, normálne som dostala aj epi...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre