Fraxiparin a silná anémia

sofinkafrederik
8. máj 2018

Ahoj baby Zacinam 7 mesiac😁picham si fraxiparin 0,4 kazdy den jednu ktomu B12 magnerot a zelezo pre silnu anemiu nesmiem nic robit 😕iba lezat ako nahle chodim alebo nieco porobim stvrdne mi brusko😒som stale unavena 😕bojim sa ze porodim skor a babo nebude zdrave...
Ma niektora tiez taketo tazkosti?a este by som chcela vediet ako prebieha porod a sestonedelie v suvisosti s fraxiparin😕

emdidej
8. máj 2018

ja som si tiež pichala počas tehotenstva fraxiparin (mam 3 deti a pri všetkých som to absolvovala), boli aj obdobia že počas dňa 2x 0,4, ku koncu tehotenstva 0,6. všetky deti som nakoniec prenášala. po pôrode som si ešte nejakých 10- 14 pichala a potom mi ho vysadili.

pallacinka29
8. máj 2018

Ja som pre silnu trombozu 2 tyzdne pred porodom brala fraxi 0,8 dvakrat denne, aj mesic po porode, mala som aj anemiu.
Ja som rodila sekciou, ta ani neviem, ze bola, lebo ma boleli nohy.
Do dnes beriem zelezo (aktiferin compositum) kazdy druhy den, kvoli kojeniu, toto je asi 4 preparat, zo vsetkych som mala taku zapchu, ze som sa po stene stverala.

kovacikovajana
8. máj 2018

@sofinkafrederik ja som bola na fraxiparine 0.3 jedenkrat, zelezo, magnezko, dufaston, tri hospitalizacie, stale tvrdnutie bruska -musela som hore nohami lezat - babulka je zdrava, donosena, porod bol spontanny 👍 hlavu hore vsetko dobre dopadne 😉 a dalsie tehotenstva uz boli lahsie, ale liecba nesmela chybat 0.3 dvakrat denne pri druhom a pri tretom 0.6 jedenkrat. Vsetky tri slecny su zdrave, drzim palceky. Porod aj pri tejto liecbe prebieha normalne, len mi epidural nechceli pichnut, ale vraj aj to uz dnes robia a este cele sestonedelie som si pichala rovnaku davku, ale niekedy to zmenia aj za tabletky pocas sestonedelia

kovacikovajana
8. máj 2018

@pallacinka29 mne na tu zapchu pomahala natur ryza kazdy den v jedalnicku a nakoniec mi ferofolgama sadla

sofinkafrederik
autor
9. máj 2018

Dakujem baby snad bude vsetko vporiadku a porodim jak mam a babo bude zdrave dufam ze porod bude prebiehat normalne a nebude taky bolestivy ako pri prvom syncekovi lebo pri nom som myslela ze tam zomriem . . .kazdy vravi ze druhy porod je celkom iny tak dufam ze ano dakujem baby😉

zuzadula
9. máj 2018

na anémiu vám odporučím prípravok FLORADIX. Používam ho už dlhodobejšie a mám s ním veľmi dobré skúsenosti. Užívajte ho so žihľavovým čajom s citrónom. Vit.C uľahčuje vstrebávanie železa. Teraz je výborná aj čerstvá žihľava, použite do smoothie, alebo šalátu. Na zápchu lyžicu drvených ľanových semienok ráno, zapiť aspoň 3 dcl vody a celý deň dostatočne piť. Ľan zvyšuje aj tvorbu vaginálneho hlienu, čo oceníte potom pri pôrode. Držím prsty, nech ste OK.

sofinkafrederik
autor
9. máj 2018

@zuzadula dakujem krasne urcite vyskusam 😊ste zlata

sasenka6
30. máj 2018

Ahojte prosím Vás o radu. V 9tt mi brali krv a zistili mi vnej zvýšené TROMB 467, teraz som bola v 12tt mi to gyn len oznámil a ze mi zoberie krv az o ďalšie 3 týždne a uvidíme co dovtedy. Prosím viete mi poradiť ci je to zle ? Mám ísť na hematologiu? Vezmú ma bez odporučenia gynekológa ? Mám strach ☹️ Tehotenstvo je po treťom umelom oplodnení .

majolenka11
30. máj 2018

ja mam výborné skúsenosti s Narosan čučoriedkový sirup.Vyjde dokopy lacnejšie ako floradix.Ak chcete bližšie info napíšte.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre