Ahojte baby , som v 33tt , na streptokoka mi dal lekár fluomizin 6 tbl. Včera som si zaviedla prvú , ale mám pocit že sa vôbec nerozpustila , snažila som sa ju zaviesť čo najhlbšie ale i tak . Má taku zlu konzistenciu , je to ako tableta na jedenie , napríklad taký mackmiror sa mi krásne rozpustil . Čo mám robiť neviete mi poradiť ? Dnes by som mala zaviesť ďalšiu tabletu , vadí mi tam tá predchádzajúca …. Prepáčte za opis , ale nikdy som sa s tým nestretla a budúci týždeň mám ísť už do poradne kde chcem rodiť a neviem si predstaviť ako má bude vyšetrovať doktor zospodu a “niečo” tam nahmata ? Ďakujem veľmi pekne vopred .
@trgypadl ďakujem , toto som nevedela pred prvou :( a teda na tu prvú nenavlhcenu mám “zabudnúť” že tam je rozpustí sa niekedy ? 🥺 pyTam sa jak decko viem ale som z toho v strese hlavne ako má vyšetria 😰
Tu nerozpustenu si vyber, a daj si novu, hlavne ziadny stres, ak by ju nahodou nasli pri vysetreni, nie je to nic neobvyklé
@darina6 napísala som správu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Navlhci ju pod tečúcou vodou