Fluomizin v 20. týždni

beatrice1111
28. sep 2021

Dobrý deň, máte niekto skusenost s týmto liekom ? Som v 20tt a dnes mi ho lekár predpísal

bagre
28. sep 2021

to že ti ho predpísal je ok, asi vie prečo
Ja som ho užívala raz, a výsledok bolo strašná mykóza hlavne zvonka, ale u teba to tak byť nemusí... je to v nežiadúcich účinkoch ako nie častý príznak, sú tam aj iné, ako pri každom lieku. Tento mne nesadol, tebe nech zaberie tak ako treba 😉

zuzka0605
28. sep 2021

casto predpisovany a ucinny, u mna bez problemov, mala som asi 3krat, ucinny, bez mykozy

beatrice1111
autor
28. sep 2021

@bagre ja som po liečbe macmirrorom a že ten mi vôbec nepomohol, tak predpísal toto

nevenka
28. sep 2021

@beatrice1111 za mna tiez super, mne ho predpisovali v prvom trimestri hlavne. On obsahuje nejaku dezinfekcnu zlozku, teda mal by ucinkovat na bakterie aj kvasinky. No potom si daj este nejake probiotika, Gynimun su dobre a potom klud. Mne pri druhom tehotenstve doktor uz znicil sliznicu a doktorka na pohotovosti mi zakazala si tam cokolvek uz davat okrem lactobacilov. Bolo to desne, ale ucinne, len som to musela nejak vydrzat, kym sa sliznica zahoji.

beatrice1111
autor
28. sep 2021

@nevenka na gynimum sa nemusim pytat lekára? Lebo už mi dali druhé tabletky na vkladanie a už z toho nemám dobrý pocit.

nevenka
28. sep 2021

@beatrice1111 to su len probiotika, nic zle to neobsahuje, ja by som si to dala na obnovu flory. Mne predpisoval niekedy aj Gynoflor a to obsahovalo aj estriol a aj v tehotenstve mi to kazal. Radsej som zvolila taketo. Bez toho hormonu.

beatrice1111
autor
28. sep 2021

@nevenka ďakujem kúpim si 🙂

bagre
28. sep 2021

@beatrice1111 mne zase ten fajne zaberal 🙂

bagre
28. sep 2021

@beatrice1111 a tie probiotiká môžeš, skôr sa obnoví čo treba, to nie sú na vkladanie, ale normálne zapíjacie kapsule. Ja sa nimi aktuálne kŕmim, akurát že nie som tehotná 😉

beatrice1111
autor
28. sep 2021

@bagre ďakujem velmi pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre