Dobrý deň, máte niekto skusenost s týmto liekom ? Som v 20tt a dnes mi ho lekár predpísal
casto predpisovany a ucinny, u mna bez problemov, mala som asi 3krat, ucinny, bez mykozy
@bagre ja som po liečbe macmirrorom a že ten mi vôbec nepomohol, tak predpísal toto
@beatrice1111 za mna tiez super, mne ho predpisovali v prvom trimestri hlavne. On obsahuje nejaku dezinfekcnu zlozku, teda mal by ucinkovat na bakterie aj kvasinky. No potom si daj este nejake probiotika, Gynimun su dobre a potom klud. Mne pri druhom tehotenstve doktor uz znicil sliznicu a doktorka na pohotovosti mi zakazala si tam cokolvek uz davat okrem lactobacilov. Bolo to desne, ale ucinne, len som to musela nejak vydrzat, kym sa sliznica zahoji.
@nevenka na gynimum sa nemusim pytat lekára? Lebo už mi dali druhé tabletky na vkladanie a už z toho nemám dobrý pocit.
@beatrice1111 to su len probiotika, nic zle to neobsahuje, ja by som si to dala na obnovu flory. Mne predpisoval niekedy aj Gynoflor a to obsahovalo aj estriol a aj v tehotenstve mi to kazal. Radsej som zvolila taketo. Bez toho hormonu.
@nevenka ďakujem kúpim si 🙂
@beatrice1111 mne zase ten fajne zaberal 🙂
@beatrice1111 a tie probiotiká môžeš, skôr sa obnoví čo treba, to nie sú na vkladanie, ale normálne zapíjacie kapsule. Ja sa nimi aktuálne kŕmim, akurát že nie som tehotná 😉
@bagre ďakujem velmi pekne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to že ti ho predpísal je ok, asi vie prečo
Ja som ho užívala raz, a výsledok bolo strašná mykóza hlavne zvonka, ale u teba to tak byť nemusí... je to v nežiadúcich účinkoch ako nie častý príznak, sú tam aj iné, ako pri každom lieku. Tento mne nesadol, tebe nech zaberie tak ako treba 😉