Ahojte, od štvrtka som mala začervenané spodné ďasno, dnes mi aj opuchlo a krvácalo, v lekárni mi odporučili fialovú vodičku na afty, na moju otázku či je vhodná v tehotenstve odpovedala lekárnička, že sa jej zdá ževraj áno. Nemáte niektorá skúsenosti s vodičkou počas tehotenstva? Nechcem ju použiť ak má spôsobiť problémy no tie ďasná ma dosť bolia.
@liloastitch ďakujem pekne za radu ten corsodylom mi nikde v lekárni neodporúčili len repík a túto vodičku zajtra behnem kúpiť. Repík nepomáha a do tej vodičky moc ísť nechcem práve preto, že všetci hovoria že všetko budem mať fialové pár dní
Aj za mna corsodyl
Ja mám ťažkú paradontozu a v tehu to bolmasaker ...stále som bola ma pohotovosti alebo u svojho zubára...keďže v tehu sú dasna oveľa citlivejšie....corsodyl skús....to som užívala aj ja...teraz dojčím a sem tam potriem ďasná z propolisovou tinktúrou ....skús ten corsodyl
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslíš gencianovú violeť? Nemyslím, že by to nejako výrazne škodilo, predpisuje sa to aj deťom na žabky v puse. Ale je to hnus a budeš mať všetko fialové. Kedysi sa špekulovalo aj o tom , že spôsobuje rakovinu,to však potvrdené nebolo, dnes sa už veľmi málo používa.. Skôr by som vyplachovala corsodylom ako týmto.