dobrý deň, som tuhá fajčiarka asi 6 rokov...zistila som že som tehotná...je tu niekto kto mi vie poradiť čo mu pomohlo prestať fajčiť?
Keď budeš fajčiť naďalej tuho, tak je možné že sa ti nenarodí zdravé dieťa, ktovie aké problémy bude mať, čo všetko bude vyžadovať denno-denná starostlivosť, možno až do zvyšku tvojho života.
Je to dostatočná motivácia prestať fajčiť?
Nechceš vidieť dieťa v abstakovom stave keď sa narodí..nikdy by som neriskovala že sa mu môže niečo stat a neodpustila by som si to ak áno.
Len pevná vôľa. Ja dom fajčila 20 rokov a sekla som s tým hneď,ako som zistila,že som tehotná.
Keď ťa tehotenstvo a pomyslenie na to, že tam to drobča dusiš neodradí tak potom uz fakt neviem 🙄Ja som prestala fajčiť 3 mesiace predtým nez som otehotnela,snažili sme sa 11 mesiacov a podarilo sa keď som s fajčením prestala.
Sekni s tym z hodiny na hodinu (uz ani sluk). Budes za tento den/hodinu do smrti v dobrom spominat a tvoje dieta tiez. Drzim ti palce 🍀, dokazes to!
Ja som fajčila krabičku denne nejakých 10 rokov, a prestala som zo dňa na deň. Chce to len pevnú vôľu, ostatné veci sú kktiny. Držím palce
Ja som mala bulimiu ked som otehotnela . V sekunde ako som zistila ze cakam dieta, ani raz som svojvolne nevracala a neprezierala sa ako zmyslov zbavena. Moje dieta bolo moja najväcsia motivacia.
Fajcenie je oproti tomu nic, to das ked chces
No u mňa to bol pozitívny tehotenský test. Keď som zbadala tie dve čiarky už má nenapadlo si zapáliť. A ďalším krokom boli tehotenské nevoľnosti.... Bolo mi tak zle 24/7 od cca 6 týždňa že má ani netuklo si dať cigu... Len som spala a každým dňom dúfala že to konečne skončí....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Len pevna vôľa a zodpovednosť sa dieťa v tebe