Fajčenie a zistenie tehotenstva

8. máj 2024

dobrý deň, som tuhá fajčiarka asi 6 rokov...zistila som že som tehotná...je tu niekto kto mi vie poradiť čo mu pomohlo prestať fajčiť?

pribinak
8. máj 2024

Len pevna vôľa a zodpovednosť sa dieťa v tebe

sevrin
8. máj 2024

Keď budeš fajčiť naďalej tuho, tak je možné že sa ti nenarodí zdravé dieťa, ktovie aké problémy bude mať, čo všetko bude vyžadovať denno-denná starostlivosť, možno až do zvyšku tvojho života.
Je to dostatočná motivácia prestať fajčiť?

alissa1222
8. máj 2024

Nechceš vidieť dieťa v abstakovom stave keď sa narodí..nikdy by som neriskovala že sa mu môže niečo stat a neodpustila by som si to ak áno.

koniarova
8. máj 2024

Len pevná vôľa. Ja dom fajčila 20 rokov a sekla som s tým hneď,ako som zistila,že som tehotná.

petra92
8. máj 2024

Keď ťa tehotenstvo a pomyslenie na to, že tam to drobča dusiš neodradí tak potom uz fakt neviem 🙄Ja som prestala fajčiť 3 mesiace predtým nez som otehotnela,snažili sme sa 11 mesiacov a podarilo sa keď som s fajčením prestala.

madeincssr
8. máj 2024

Sekni s tym z hodiny na hodinu (uz ani sluk). Budes za tento den/hodinu do smrti v dobrom spominat a tvoje dieta tiez. Drzim ti palce 🍀, dokazes to!

petronellla87
8. máj 2024

Ja som fajčila krabičku denne nejakých 10 rokov, a prestala som zo dňa na deň. Chce to len pevnú vôľu, ostatné veci sú kktiny. Držím palce

ivik4
8. máj 2024

Ja som mala bulimiu ked som otehotnela . V sekunde ako som zistila ze cakam dieta, ani raz som svojvolne nevracala a neprezierala sa ako zmyslov zbavena. Moje dieta bolo moja najväcsia motivacia.
Fajcenie je oproti tomu nic, to das ked chces

miimss
8. máj 2024

No u mňa to bol pozitívny tehotenský test. Keď som zbadala tie dve čiarky už má nenapadlo si zapáliť. A ďalším krokom boli tehotenské nevoľnosti.... Bolo mi tak zle 24/7 od cca 6 týždňa že má ani netuklo si dať cigu... Len som spala a každým dňom dúfala že to konečne skončí....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre