Ahojte. Odkedy som otehotnela mám taký problém, že sa v noci neskutočne potím. Spotím sa tak, že sa musím prezliekať, niekedy aj 2x za noc. Pred spaním mám pocit chladu, ale pritom pociťujem, že mi strašne sála teplo z tela, najmä nôh.
Niekedy som mala takú noc pár dni pred menzesom - spotila som sa, ale nie až tak strašne ako teraz.
je normálne sa tak potiť na začiatku tehotenstva? myslela som, že sa to bude diať keď budem ako balón a nie teraz....
Mám zníženú funkciu štítnej žľazy, ale mala som to v norme, lieky neboli potrebné...
ja som to v prvom tehu nemala ale teraz sa každú noc spotím do mokra, som v 9+3tt a tehotenstvo zatial prebieha dobre, neviem čím to je.. stane sa že npr sa zobudím nad ránom a niesom spotená ešte zaspím a už úplne ráno proste som zas mokrá , takže stále prezliekam periny, vetrám paplony, pyzamo to hned do prania a zabudla som sa na to spýtať doktora , ale najbližšie sa spýtam..
Ja som to tiež mala na začiatku tehotenstva. Potom sa to upravilo samé. Možno to bolo zmenou hladiny hormónov, alebo čo...
Pockaj ked budes kojit 😂 (teda ak budes kojit)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna to normalne nie je, tehotenstvo dava zabrat stitnej zlaze, urcite by som si jej funkciu dala skontrolovat 🙂